Juni, juli, augusti.

Det är söndag, en riktig söndag vilket jag inte ser så positivt. Ligger i sängen och lyssnar på Gyllene tider - Juni, juli, augusti. "Allting verkar lättare då, för vindarna är varma då."
Kan väl inte låta bli att hålla med. Det är ganska lurigt det där med hur man mår. Att faktiskt kunna må yberbra den ena dagen och tro att allting är på topp, men två dagar senare så visar det sig att det inte alls skulle vara så. Sommaren är när som helst slut och jag är mer än nöjd över hur den sett ut. Jag har mest jobbat hela juli och augusti men jag har haft en varm famn att luta mig tillbaka mot. Nu börjar kvällarna bli kyligare och kyligare. Igår slog det mig att jag förmodligen kommer frysa ihjäl i vinter och längta tillbaka till sommaren och allt det varma och mysiga som hör där till.

Jag är förälskad, men jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det jag var rädd för har hunnit ikapp. Önskar ibland att jag var lika snabb som snyggingen i Twilight. This sucks!!!

Idag ska jag övningsköra med Bosse. Det ska bli spännande. Och du? Håll dig inomhus under tiden :) Efteråt blir det grillat med familjen och om tiden tillåter det så kanske även en kvällsfika i stan. Nu blir det duschen.



Gaddning på ingång.

Då var det dags, igen. Sitter nu och väntar på att lite emlakräm ska värka på min mage, (klenis Jennie, jag vet), och under tiden vilar en dundertrött Jimmy på soffan. Stackare som ska orka gadda mig också idag. Skuggning blir det idag i alla fall. Ska bli spännande att få se hur det blir sen. Imorgon sätter jobb igång igen, jag börjar halv elva, så jag får komma i säng efter gaddningen idag. Har dumt nog lyckats vända ganska bra på dygnet och svårt blir det när man jobbar dag, kväll och natt från dag till dag. Men, man ska passa på så länge man är ung och frisk ;) Pirr i magen. Hejsvejs!



Hos Linn.

"Sha sha", haha.

Allt bra med er idag? Med mig & Linn är det prima skinka. Sitter hos henne nu och har varit här hela dagen. Jag säger som mamma, att göra ingenting är en underskattad sysselsättning. Sola, äta glass, dricka te och snacka en massa skit är ju hur gött som helst! Tittade nyss i Linns gamla fotoalbum som jag hittade i hennes hylla. Herregud! En hel del pinsamheter under vår uppväxt. Jag tänkte att jag skulle fota en del bilder med mobilen och slänga upp de här på bloggen så ska ni få se. Men jag bjuder bara på en liten del av det roliga!

Linn är omständig men söt ändå. Hon springer en massa rundor här och försöker packa ihop en lagom packning inför imorgon då hon ska sova borta en natt. Poängtera EN natt. Det går inte så bra för henne, hon har snart med sig halva rummet. Snart väntar good mat som Janbanan lagar och efter det blir det gaddning. Jag fotar självklart sen så ni får se resultatet.

Puss och kram!


These times.

Har legat som en strandad val på stranden hela dagen idag tillsammans med min barndomsvän Linn. Hur skönt som helst måste jag säga och lite färg i ansiktet har man nog fått. När vi var mätta på sanden tog vi oss hem till Linn för en kopp te och skrattade så att tårarna rann. Gud vad vi har delat mycket tillsammans hon och jag. Så mycket kul, så mycket bus och så mycket skit genom åren. Riktigt kul att tänka tillbaka.

Nu är jag hemma och jag ska alldeles strax in i duschen för att göra mig iordning för ikväll blir det bio! Myspys och vi ska se Baksmällan. Den ska tydligen vara riktigt rolig, så vi får väl se om jag har samma humor som de andra.

Puss & kram!


Sommartider.

Idag vaknade jag upp tillsammans med Jimmy, gick en morgonrunda med hårbollen och blev därefter hemkörd för att duscha och göra mig iordning. Sedan har dagen bjudit på en heldag i Malmö tillsammans med Line & mamma. De skulle fixa sina naglar och jag skulle reparera en bruten nagel. Helnöjda åkte vi sedan buss till båten där jag jobbar för en god kaffe och te i kvällsolen. Det var hur mysigt som helst! Nu är vi åter hemma och powerwalk väntar. Ha en underbar kväll.

SMACK!

Jessica fixar min söndriga nagel.


Mammsen njuter i kvällsolen!


Kaffe/te på Prins Bernhad.


Bjuder på den.


Jag gillar miljön.


Kvällsolen!

Sämsta!!!

Sitter just nu hemma hos Fridah och vi hade värsta bry med att hitta en bra pizzeria i Lund som erbjöd hemkörning eftersom det spöregna ute och varken jag eller Fridah sitter på ett körkort. Under tiden säger vi bara "Skit samma vilken pizzeria det blir, jag har aldrig stött på en pizzeria som är riktigt dålig, utan de flesta smakar ungefär detsamma allihop." Vi bestämde oss för en utav de och Fridah skulle ha en pizza med kyckling och svamp medan jag skulle ha en med oxkött och bearnésås. Svinhungriga som vi var blev vi överlyckliga när bilen ringde och sa att de stod nedanför. Fram med colan, bestick och öppnar pizzalåderna och ser att vi fått vars en margarita. På min låg det fyra små köttbitar utan bearnésås och på Fridahs låg det ett par små svampar och lite ost. Vad fan betalade vi 65 kr. var för? Pizzadegen? Nej, så jag ringde upp snubben som lämnade pizzorna och ifrågasatte. Jag frågade om han ens hade sett hur pizzorna såg ut och då svarade han att de såg ut som vanliga pizzor. Jo tack, de var ju i alla fall runda. Nej, nog tjatat om det, men irriterade blev vi. Nu kom Olivia också och jag ska avrunda :)

Puss och kram!

Eye on the tiger.

Regn, regn och regn, jag tror att hösten är här. Jimmy körde nyss mig hem och vjag började då prata om vad jag ska ha för vinterjacka i år! Det är augusti Jennie! Ja men vad ska man säga, sommaren är över.

Veckan är lite öst planerad. Idag ska jag nog umgås med Fridah som just nu sitter och blir fin hos frisören. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men hon ville in till Malmö för att köpa sin hårförlängning. Jag borde nog försöka hinna tvätta lite också. Sitter i alla fall och lyssnar på Eye on the tiger. Den är gammal, den är grym och den ger mig energi. Nu ska jag springa ut i regnet för att se om där finns någon ledig tvättid.

Puss och kram!


Gaddad!!!

Gaah, vad jag är sämst på att uppdatera, men så får det vara, jag skriver när jag känner att jag har behov av det. Så då kör vi! I torsdags satte Jimmy äntligen nålen i mig. Konsentrationen var hög, nervositeten likaså och hjärtat slog på max, innan jag visste hur det skulle kännas. Jag är en pipsill, även kallad kylling vad gäller smärta, det är ingenting jag gillar, men det gick mycket bra måste jag säga. Det är ingen dålig förstagaddning om man säger så och jag är stolt! :) Konturerna är färdiga, skuggning och lite färgsättning återstår. Funderar på att gnugga in lite rosa i blommorna och lite lila och blått i fjärilen. Vad tycks? :)



Helgen har rusat iväg för min del. Kl. 17.00 i fredags gick jag in för att köra ett arbetspass på tolv timmar. Först agerade Jennie Ström, som vanligt, servitris i restaurangen. Även Tobias var där och mumsade i sig en matbit, (en stor matbit), tillsammans med sin vän. På natten agerade jag bartender i en lite vin, öl & cider bar på övre deck. Hemma var jag 07.20 morgonen därpå. Det skrammlar gott i fickan vettni :) Sov då givetvis bort hela lördagen och syndade med Jimmy framför Twilight. Nu är jag hemma för att dra på mig sköna kläder, för nu ska det svettas! Springa och powerwalka längst landsväg. Att ha den tatueringen kräver ju också en kropp och någonstans måste man ju börja :)

Puss & kram sålänge.

RSS 2.0