Random instick!

Tänkte att jag skulle visa ett par inköp jag gjorde härrom dagen. Mest för att jag själv är förundrad över vad jag köpt. För en månad sedan sa jag; Aldrig att min kropp ska bära paljettlegins! Det är ju bara åt helete för mycket.

Men, man slutar aldrig förvåna sig. Nu vilar dom i min garderob och en svart enkel topp till de och ett par high heels, kan det bli riktigt snyggt. Tro det eller ej. Vi får se när jag vågar använda dom. Hihi..

Köpte på H&M 199:-

Köpte ett par legins till. Svarta vanliga kombinerat med lacklegins. Helt otroligt bekväma, eftersom att lacklegins kan vara ganska obekvämt att bära. Men i detta fallet faller materialet endast runt benen. Mycket snygga på. Dyker upp en bild då jag ska använda dom. Säkert i närmsta dagarna..

Gjorde även ett besök på Panduro! Lite kedjer, crystals.. haha pärlor och paljetter osv. Tanken är att jag ska pimpa tråkiga plagg + ett par svarta pump som jag aldrig använt. Förmodar att anledningen är att det är för orginella. Nu kan jag göra någonting åt det! :) Pysslar-jennie.

Hann sy på en mycket enkel axelkedja på mitt fodral igår. På fodralet fanns det redan axelkuddar och svarta paljetter.

Det finns hur mycket som helst man kan göra. Fantasin har inga gränser. :)


Så är det!

Ibland spelar det ingen roll,
vem det är.
Förälder som bästa vän,
pojkvän som en nära vän,
bekant som okänd.
Man kan med olika anledningar,
på olika sätt bry sig om andra människor.
På ett eller annat sätt.

Nu har Mamma tvingat med mig ut på en powerwalk. Tror ni jag orkar en hel timme? Jag är myssugen och vill krypa upp i soffan.. buuhu.

Vad gör ni såhär dagen före nyårs afton?

Jag mår som..

..jag förtjänar idag. Hoppas det snart ordnar upp sig. Ska börja städa undan liten på rummet, duscha och kanske tona håret. Jag är sjukt sugen på filmkväll.

Händelserika dagar

Hej bloggen! Det har varit lite segt med uppdatering på grund av att jag knappt varit hemma. Måndagen spenderade jag i Malmö hela dagen och avslutades med bio på kvällen. Sedan sov jag och Elvira hos Frida. Pratade spöken hela natten men slutade då vi hörde posten flyga genom brevinkastet (det måste varit brevinkastet!!!). Tack för en mysig dag/kväll! :)

Igår fick jag ett mycket oväntat sms på morgonen vilket resulterade i en hel dag på Nova + stan med Rebecca! :) Med mig hem fick jag en nyår klänning, hårfärg, dekoration till tröjor..lite kedjer och liknande. På hemvägen fick jag och Linn ett erbjudante till att följa med på äventyr i Helsingborg. Tisdagsklubben och vi var på! :) Hemma inatt, efter ännu ett skumt äventyr.

Nu ska vi ner för att äta lite frukost. Jag är sååå seeg! Slänger nog in lite bilder när jag kommer hem.


Lista 2009

2009 börjar gå mot sitt slut, här är en sammanfattning av ditt 2009!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ja, det gjorde jag! :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Hade inga nyårslöften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Japps
4. Dog någon som stod dig nära? - Nej, peppar peppar ta i trä.
5. Vilka länder besökte du? - Danmark och Spanien
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? - Hm, inte direkt. Får man önska sig en pojkvän? :)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? - 8/6
8. Vad var din största framgång 2009? - Jag har slutat röka och börjat träna!
9. Största misstaget? - -
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Sjuk har jag varit.
11. Bästa köpet? -
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Skulle gissa på kläder och resa.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Aa, absolut. Vissa personer
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? - Cidinho & Doca - Rap das Armas.. bläääee! Haha
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Måste säga att jag varit gladare iår.
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Tagit tag i körkortet.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Lagt energi på onödiga ting.
18. Hur tillbringar du julen? - Hemma, tillsammans med nära och kära.
19. Blev du kär i år? - Ja
20. Favoritprogram på TV? - Ehm, kollar aldrig på tv. Följde dock Idol :)
21. Bästa boken du läste i år? - Twilight böckerna.
22. Största musikaliska upptäckten? - Att mjukrock kan vara ganska skönt. Innan trodde jag att all rock innebar huvudvärk.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - En mysig födelsedag.
25. Något du önskade dig men inte fick? - Min lillebror
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? - Hade kalasfirande med familj. Dagen efter blev det utgång.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Maybe..
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? - Assecoarer
29. Vad fick dig att må bra? - Vänner, familj osv.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - Är inte så insatt i kändisskvallret faktiskt :)
31. Vem saknade du? - Min lillebror
32. De bästa nya människorna du träffade? - Flera stycken!

 


Jag finner inga ord


Just now

Det har varit minusgrader + halv turnado inne på Skopunkten idag. Vi har varit frusna som fan, och med det tar det många timmar innan jag får upp en normal kroppstemperatur igen. Jag tänkte hjälpa mig själv på vägen..

Här sitter jag alltså just nu. Känns en aning wacko men skit i det. Mycket skum och varmt vatten. Börjar dock bli lite fööör varmt. Helst ska ju tjejer duscha/bada i en vattentemperatur på 80 grader. Undra varför.. Är det bara jag som varit med om att brandlarmet gått igång på min dusch? För mycket ånga skulle jag tro..


Home, sweet home!

Hej flickor och pojkar, tanter och gubbar. Är allt bra med er? Jag är helt snurrig. Kändes som söndag igår och måndag idag. Man blir helt fel på dagarna runt jul och speciellt när man jobbar helg. Nu har jag precis kommit hem från Skopunkten i alla fall. Tog mig två timmar att komma hem. Heltokigt att jag spenderat åtta hela timmar på att ta mig fram och tillbaka till jobb under två dagar.

Imorse försov jag mig, givetvis. Mamma väckte kom inrusandes 20 minuter innan bussen skulle gå. Jag stod upp i sängen, livrädd för att missat jobbet. Jag hann in i duschen och klä på mig. Käkade mackor med julskinka och drack apelsinjuice på bussen och sminkade mig på jobbet. Tur att man inte känner alla trelleborgare som åkte samma buss som mig imorse. Tanten bredvid mig på bussen nästan dreglade efter min frukost!

Nu ska det bli skönt att sätta sig i ett varmt bad och bara varva ner. Sweeeet kompis! Vi hörs lite, lite senare :)

Spola fram till 0:25..

 


Inside Looking Out

You are so sweeet.


Vi just nu..

 

 



Singtar och Bosse kör så det ryker, men har ingen chans mot Maja som maxar micen!
Jag sitter i bakgrunden och bloggar, just now. Höhö.. Kajsa i rött. =)


Jag och Maja visar Bosse vart skåpet ska stå!


Han ger aldrig upp!


Tuch..tuch..!!

Nu klagar Mamma på att jag har näsan i datorn. I själva verket saknar det min sköna stämma.. Bye godingar! Hoppas ni har en trevlig lördagskväll.


TGI Friday med tjejerna 25/12 -09

Maja tänkte till och kom därefter på att hon har en minneskortläsare i datorn där vi stoppa i mitt kort. Så här kommer lite bilder från gårdagen :)





                           


Oj!!

Vad händer här då? Hihi.. Sorry! Julafton och sedan har jag jobbat! Därav ingen uppdatering. Hoppas att ni hade en mysig jul och allt det där alla andra också skriver. Julen och familjen i all ära men igår var jag ute i Malmö! Kvällen slutade dock inte riktigt som var tänkt. TGI Friday var jätte trevligt men att slå klackarna i taket var det inte bara vi som ville. Fullt överallt! Till och med på Crown där kön var förjävlig. Inte nog med att man blir mosad från alla håll, får en pinne i magen så att man inte får luft och paniken sprider sig i kroppen så finns det äckel till killar som står bakom en, eller alla står intryckta i varandra, men när man känner händer på rumpan gång på gång, på ett jävligt vidrigt sätt blir man ju förbannad! Ja, jag blir upprörd nu! Haha.. det dumma var att när man vände sig om, redo att lappa till trynet som stod där, så stor där ju 4, 5 och kanske till och med 6 tryne där. Vilken skulle man välja? Jag valde två av dom. Well.. Johanna pratar stockholmska när hon blir full. "Fett med konstigt!!" Haha..

Deckades hos Alexandra. Gissa hur glad jag blev när klockan ringde 7.00 imorse för att dra sig iväg till jobb? :) Men skit i det, goa pengar och nu är denna dagen gjort. Bara imorgon också! Nu är jag enda nere i Trelleborg. Singstar med "systrarna" ;) hihi, mamma och Bosse.

Imorgon när jag kommer hem från jobb ska jag slänga in en massa bilder från de tre senaste dagarna.

Puss på er!


Ni är det elakaste som går i ett par skor. Fyfan.. Kött och blod, vad betyder det? På papper är du någon, i mina ögon är du ingenting.

Hej allesammans..

Nu är våra magar mätta och belåtna! Jag älskar när familjen är samland. Madde är super nyfiken på vad hon ska få av Daniel och Daniel läser just nu på paketen. Åldern spelar ingen roll på julafton! Hihi.. Jag har faktiskt inte varit under granen detta året, trots att jag är yngst! Nu hör jag även mormor säga till Tommie att låta bli paketen. Vad är det med dessa killar? :) Hehe..

Ett par jägermeister har glidit ner i strupen till maten och nu ska vi mysa i vardagsrummet. Julklappsöppning och singstar. Hoppas att ni har det trevligt och att ni ser till att ta hand om varandra och att kärleken flödar.





Hooo hooo hoo!

Godmorgon mina fina läsare! Hoppas ni har sovit en skön julsömn. Hur många av er får äran att dra på er juldräkten idag inför småsyskonen? Vi är så pass stora nu, men jag ska absolut ha min tomtemössa på mig under julklappsutdelningen! Bildbevis kommer säkert upp senare! Höhö..

Jag somnade svin sent inatt. Satt uppe och funderade och snackade en hel del med Linn. Världens bästa Linn. Men min klocka började att ringa 08.00 imorse. Slutade med att telefonen slog i golvet, flög i tre delar och halva familjen stod upp i sängen och skön "WHEEEN LOVES TAAKES OOOOVEEEEER, IIIYEEAHHEE IIIYEEAH!". Inte uppskattat (A) Well.. Jag kom upp! Städade i väntan på en mysig julfrukost och nu har jag precis slagit in lite julklappar. Pappret tog slut så jag väntar på att min bror ska komma hem med mer! :)

Zpike (vovven) är fortfarande morgontrött. Som en grinig farfar som muttrar för att man smyger förbi. Haha, men så otroligt söt och mysig ändå! Jag myser runt i min jul t-shirt, korta shorts och morgon tofflor från Skopunkten. :)

Några av mina fint inslagna "paketeter"

Fan, ska jag ta höger eller vänster? Rakt fram eller attakera Jennie?

Han valde mig, såklart!

Han ville bara pussas lite :)

Han är mycket söt egentligen. Höhö

under granen..

Om ni undrar vart fan tomten tagit vägen iår, så sitter han och kukelurar i vår gran!


Marry Christmas!

 

Klockan är över tolv och det är nu officiellt Julafton! Jag och min tröja önskar er alla, en dunder mysig Jul! Ät er runda och goa, mys tillsammans med släkt och vänner och slå klackarna i taket tillsammans med oss den 25e!

GOD JUL! <3


Barnprogram

Har funderat över dagens barnprogram en del, över hur mycket förändringar det blivit sedan jag var lite och älskade att starta tvn en tidig lördagsmorgon för att titta på Nicke & Nilla eller Markoolio på sin pruttomobil. Jag krockade med ett klipp på youtube som just handlar om detta. Han har så rätt! Han låter så likt! Vad hände med våra goa barnprogram, så som Björne..Dr. Kosmos...Eva pysslar..osv? :) Titta och njut!

 


Happy face

Godkväll mina vänner! Hoppas ni haft och faktiskt har en mysig lillejulafton. Själv har jag nyss kommit hem från jobbet och slängt i mig lite köttbullar och pasta. Mammas hemma gjorda till och med. Ja, jag var busig som provsmakade dom redan idag! ;) Hehe.. Så! Vad gör ni lillejulafton? Myser ni med familjen/älsklingen/vännerna? Kanske smuttar på ett glas vin ute på krogen? Slår in julklappar och dricker glögg? :) Finns faktiskt mycket man kan göra idag. Själv har jag egentligen häcken full. Känns inte alls som att jag kan sätta mig i soffan och mysa. Måste även erkänna att än så länge känner jag ingen större julstämning. Förmodar att den dyker upp imorgon när jag vaknar, ser duken på bordet, godiset och skumtomtarna står framme, tillsammans med chokladask och klementiner. Osv osv. Skopunkten var segt idag. Jag kände att jag bara ville hem. Men nu är det done & done! :)

Den senaste veckan har varit skum. Människor jag inte hört av på länge har dykit upp som gubben ur lådan. Mail angående om jag jobbar på skopunkten (använder ingen namnbricka där) och fråger gällande om jag var där och där vid den och den tidpunkten, från människor jag inte känner och aldrig sett. Sms från okända nummer, ibland flera stycken om dagen. Missade samtal från okänt nummer och nummer jag inte har inlagt. Hm.. Någon buse som driver med mig :( Man ska vara snäll när det är jul!

Gick in på H&M idag för att en vän skickat mig ett bud. 10 st burkar vax, som tydligen bara fanns kvar på H&M på Nova. Läs vax för män! :) 5 burkar staplade i var dera hand. Hög koncentration i kön för att inte tappa en enda burk och en mycket frågande blick från kassörskan. Men jag bara log :) Extra stort!

Nu ska jag sätta fart med mina sysslor. Ha en fortsatt mysig kväll. Snart slår klockan om till julafton. 

Puss!

Thats the way I´m

Namn Jennie Madeleine Ström
Ålder 19 år
Bor Staffanstorp
Syskon Fyra brödrar. Melwin, Tommie, Daniel & Fredrik
Född 3 september 1990
Ögonfärg Bajsbruna
Längd 164 ?
Skostorlek 39
Höger eller vänsterhänt Höger
Stjärntecken Jungfru
Hårfärg Brunt
Födelseort Lund

DAGENS.

Låt Higher med Erik Grönvall. Börjar dock bli uttjatad nu.
Saknad Melwin
Kläder Svart
Underkläder Rosa trosor, svart/vit bh.
Mat Lite nudlar
Köp Nagellack
Göra sen Sova faktiskt
Godis Plopp
Pinsammaste Åt som om jag aldrig sett mat förr inne på bk, kl 04.30 imorse.

SVARA ÄRLIGT

Tycker du om att plocka svamp? Är ingen svamp plockare. Ska vi testa?
Tycker du om godis? Tyvärr gör jag det
Hur många gånger i veckan äter du godis? Lösgodis? Riktigt tradiotionellt godis? Två gånger i månaden kanske
Äter du oftast nyttig mat? Försöker. Men, nej
Tycker du att du själv är söt/snygg? Ibland ser jag lite söthet. Ibland ser jag ett vrak från 1943. Sådana dagar har vi alla.
Ger du mycket komplimanger till andra? När dom förtjänar det.
Är du nöjd med ditt förnamn? Jag antar att jag ser ut som en Jennie?
Tycker du att du själv är smart? Jag har mina stunder
Vad är det sämsta hos dig? Jag måste öva upp min självdiciplin. Jag har temprament. Jag blir svin irriterad när jag inte hör vad folk säger i telefonen. Jag har en virvel i pannan jag inte vill ha.
Vad är det bästa hos dig? Inpulsiv. Gillar äventyr.
Har du bra självförtroende? Nej, inget över sig
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? Är jag hemma så blir det en del. Men det är ingenting jag prioriterar framför något annat.
Tycker du om att umgås med tjejer? Ja, de rätta tjejerna
Känner du dina grannar? Nej. Eller, känner de till höger lite mer än de andra.
Vad har du för färg på dina underkläder idag? Just nu, blå trosor och svart bh.
Äger du några Björn Borgkalsonger? Nej, förhoppningsvis inte. Men ett par Björn Borgtrosor.
Hur många? Noll givetvis
Är du en Björn Borgfjortis? Nej
Gillar du skolan? Nej, men nu inser jag att det var ganska goa tider trots allt
Spelar du något instrument? Skinnflöjt
Sporter/aktiviteter du är engagerad i? Gym
Har du några tatueringar? En
Har du några piercingar? Tungan & Naveln
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag? Fem hundra elva gånger
Tycker du om djur? Ja, sålänge det inte är för smått

BRUKAR DU...

Sova? För lite

Ta mediciner du inte borde? Nej
Snusa? Nej
Skada dig? Har ofta ett eller två blåmärke när jag varit ute och festat
Klä dig i svart? Absolut
Lita på folk? Inte vem som helst
Skada dig med flit? Nej
Drömma mardrömmar? För ofta!
Gå i skolan? Nej
Gå i kyrkan? Bara om jag nödvändigtvis måste
Ljuga? Nej, är så dålig på det
Vilja dö? Aldrig

HAR DU...

För många vänner? Kan man ha för många?

Någon psykisk sjukdom? Nej, det tror jag inte
Skadat någon? Ja, känslomässigt
Färgat håret? Abslolut
Egen dator? Ja
Gjort bort dig rejält? Självklart! Vad vore livet utan sådana bjudningar

ÄR DU...

Snäll?
För det mesta
Snygg? Avgör du
Söt? Inget över sig
Kort? Ganska. Men skulle inte vilja vara längre.
Klantig? Litegrann kanske
Kär? Nej, tyvärr är jag inte det

ÖVRIGT

Kan du visa dig utan smink? Ja.. har jag en elaking mitt i pannan plockar jag fram teckstiftet, som jag inte äger? hm..
Någon vana/ovana? Säga "va" trots att jag hör. Förmodligen för att ge mig själv lite mer betenketid.
Har du önskat du var det motsatta könet? När jag har svinbrottom på morgonen. Kille = in i dusche, ut..klart!

Vilken vän har du haft längst? Linn
Vilka vänner berättar du allt för? Finns saker jag inte berättar för någon. Annars Linn
Hur många nära vänner har du? Lagom
Vet många personer vet vem du är? Ingen aning. Inget nämnvärt tror jag?
När träffade du senast någon kompis? Idag
Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? Nej, vill jag inte så kan mitt kroppsspråk inte dölja det.
Vill du ha ett förhållande?  Ja
Vill du att din partner ska vara äldre eller yngre än du? Äldre
Tycker någon om dig mer än som vän? Ja
Har du kramat någon du tycker om inför folk? Givetvis. Jag kramar inte folk jag inte tycker om.

Har du någon fobi? Finns mycket jag tycker mindre om. Men fobi är väl sådär hysteriskt? - Nej, tror inte det.
Har du någon allergi? Nickel
Vad tänker du på innan du somnar? Vad jag ska ha på mig imorgon. Träning. Mat. Föräldringar. Jobb. Pengar. Dig.
Vad är det första du tänker på om du ser en person? Kläderna och bemötandet. Är det en person man går förbi inne på H&M är det väl kläderna eller skorna man tittar på typ?
Vad kommer först, vännerna eller kärleken? Kärleken till vännerna? Nej, men bäst är ju om man kan balansera det.

Hade du velat byta liv med någon? Ja
Vad skulle du göra om du varit det motsatta könet för en dag? Allt man bara kan och hinner att göra
Vad är sexigast, naket eller underkläder? Underkläder!
Längtar du tills din nästa födelsedag? 20 vore trevligt.
Senaste personen som såg dig gråta? Mamma
Senaste låten du lyssnade på? Takida - Curly sue



Jag blir så förbannat ledsen

..när jag paltat på mig varma kläder för att gå till gymmet och vad händer? Våra kort fungerar inte i dörren. Den ansvarige har kört fast med bilen i Kabbarp och vi fryser. Dessutom raderades mitt inlägg nyss så jag får skriva om det. Mycket ledsamt. Så nu slänger jag in en lista istället :) Hamnar i nästa inlägg.

Smack!


Vad sa du?

Alla pigga och glada. Idag går det inte i många knop. Förfest och fix hos Natalie blev det igårkväll. Johan och Jocke kom dit och vi tog senare taxi till Etagé. Dansade så jag har träningsverk idag, kräng på bk och sedan taxi till Natalie igen. Imorse när vi vaknade var vi inte SÅ kaxiga. Ipren, vatten och ännu mer vatten.

Under dagen har jag sprungit i stan bland alla andra som är sent ute med sina klappar. Det tog sina timmar, som sagt.. inte så snabb i benen idag!

Nu har jag precis ätit lite tillsammans med mamma och ska slänga mig i en välbehövd dusch. Puss!

Meningslös standardbild. Natalie, du får nog torka av din spegel. Den är skitig :) Haha

Bjuder på dom.. fy attan!


Är på Sumo nu

och har jävligt brottom! Natalie stressar runder och vi ska nu springa till bussen. Det är ångest att vara här. En hel del gamla minnen och jag är glad över att jag inte är telefonförsäljare! Haha. Jobbigt att vara så hatad ;)
Nu har jag inte tid att skriva mer. Bussen, Natalies lägenhet och sen ETAGE! Puss

211209

Godmorgon mina pärlor! Nu stressar jag, som vanligt. Ska iväg till jobb och ska försöka få med mig lite stuff så jag kan ta tåget till Malmö ikväll när jag slutat. En sväng in på Sumo för att vänta in Natalie sedan till hennes lya (?). Frammåt midnatt drar vi oss mot Etagé skulle jag tro! :)

Nu måste jag skynda mig, IGEN. Men jag uppdaterar när jag kommit till Sumo ikväll! Puss o hoj!

Äventyrare

Nu har jag äventyrat. Jag tog på mig varmat med kläder och började med att knata bort till gymmet. Där stannade jag inte så jätte länge. Jag kom helt enkelt på att jag måste ha svart på vitt VAD jag egentligen ska göra och inte göra. Så nu har Coatch-Tee (http://teeman.blogg.se) skickat ett dokument till mig, som ska hjälpa mig på traven. :) Jag promenerade vidare genom snödrivorna, bort till solariet. Mamma ringde femhundraelva gånger och jag blir orolig att de hänt något. Så jag får resa mig upp från solariet fem hundra elva gånger för att ta telefonen. Haha! Och nyfiken som jag är kan man inte låta bli att läsa sms samtidigt heller. Jag kunde tillslut somna ett par minuter innan det slocknade och fläktarna gick igång!

Nu maxar jag högtalarna, mamma dansar och dummar sig och jag ska börja städa mitt rum! Sedan hoppas jag på att jag vi kan åka till Lund! :) Mula sönder både Fredrik och Hanna! Vi får se vart det bär av..

Slänger in ett par pic. Snö, gym + julglad mamma. :)


Glömt dina jeans här?

Tokig <3


Utmaning

Det sög! Fridah den koldolmen hade glömt att hon skulle på konsert idag och kunde därför inte busa med mig. Är det någon annan som vågar utmana mig i snöbollskrig idag? ;)

I´m so sorry!

Hej mina vänner! Jag är ledsen över att jag slarvat så med att uppdatera. Igår jobbade jag på Skopunkten och med det planades min kväll ut ganska rejält. Hemma var jag närmare halv tio och med jobb som väntade idag kände jag att ta det lugnt var det smartaste alternativet trots att det var mycket som kunde väntat bland vimmlet. Well.. Jobb var det även idag. Tre rätters middag och därefter en stor show med After Dark på Lunds arena. Under måltiden och serveringen var tempot maxar och mina ben hängde knappt med övriga delarna av kroppen. Stress och jag kan gilla det. Tiden går fortare. Och tro det eller ej.. Man glömmer bort dubbelt så mycket på vägen då det går slappt och segt. Bättre med stress och spring, då hinner man inte glömma. 1 - 0 till mig, haa!

Vore det inte för min snälla bror som körde och hämtade mig i snöovädret nyss så är risken ganska stor att Stadium haft inbrott inatt. Skidor och pjäxor hade jag velat ha! Dels för att ta mig hem utan att behöva gräva mig fram och dels för att göra hemfärden tio gånger roligare. Men.. Tommie hämtade mig. Tur var väl kanske det.

Imorgon ska jag busa i snön! Jag ska bli barn på nytt. Låna en pulka av ungen som vågar gå nära, och mula den som ser hotfull ut! Imorgon är det krig =)

Hoppas ni har haft en toppen trevlig helg! Med massa fest, mys eller andra äventyr. Puss!

Klipper är inte från ikväll. Men de gjorde även idag parodier och så var det massa massa massa glitter och glamour. Jag hade inte sagt nej till en styling av dessa gubbar till nyårs firande. :)


Stress

Ska snart iväg och jobba. Lunds Arena. Servera. Vi hörs inatt. Puss & kram.

Dagens

Snöhejsan på er! Hoppas ni fått er en trevlig sömn. Nu är det ju snart eftermiddag dock, men mitt jobb börjar inte förrän 16.00. Jag antar att jag snart få ge mig iväg om jag ska hinna fram i detta snö oväder. Nu har det snöat hela långa natten och hela dagen. Okej! Det räcker! Det är inte kul längre! :( Höhö. Kvällens planer är tomma. Jag vill åka pulka, dricka varm choklad och känna hur kinderna nästan fryser till is. Jag hoppas att jag kan ta mig hem från jobb ikväll, utan en massa lokaltrafiks-problem. Om jag hinner ska jag fika med Kick innan jobb. Han är springvakt idag, så han hade en lucka ledigt under eftermiddagen.

Mycket mer har jag inte att säg denna vita fredag. Som sagt.. Pulka, varm choklad, gymmet, någon? :)

Slänger in dagens outfit idag. Ha en fortsatt trevlig eftermiddag och ta det försiktigt!

Svart enkel outfit. Pyntat med en rosett från Gina Tricot.



-08

Krama tomte

Hjälpa tomte

Galen mamma + bror


Ingen rubrik

Jag blir synnerligen besviken.
Inte bara dig, utan dig och dig också.
Du och du kan fara åt det ondas tillhåll.

Alicia Keys låtar får mig att bli tämligen tankfull.

Jennies samtal.

Ett lustigt telefonsamtal på jobb löd;

Tuuut.....tuuuut......tuuuut.....

Skopunkten malmö
; Välkommen till skopunkten det är Jenny! :)
Jag; Hejsan jenny, det är jennie på skopunkten i Lund här! *hehe*
Skopunkten malmö; Ja, men hejsan Jennie! :)
Jag; Jag har en kund här som vill lägga undan bla bla sko till imorgon. Går det bra? :)
Skopunkten malmö; Inga problem det fixar jag. På vilket namn?

Jag frågar kunden; Vad heter du? :)

Kunden; Jennie! :)
Jag; Ah! Vilket fint namn! Du kan lägga undan skon på Jennie, tack! :)
Skopunkten malmö; Jennie! Okej, det fixar jag. Ha de bra Jennie!
Jag; Detsamma Jenny! :)

Aarh.. Det var Jennies samtal!

Har ni förresten funderat på vilka underliga land det finns i världen som man (jag) aldrig hört förr? Undra om dom vet vad Sverige är. Undra hur dom ser ut där borta? Undra hur dom har det? Hm..

Honduras?
Bahrain?
Brunei?
Djibouti?
Qatar?


Jag skulle vilja vara mångkulturell och flerspråkig. Vore svin coolt. Är trött på det svenska språket. Undra hur det låter i andras öron. Funderar ofta på den frågan under bussresor då jag hör andra prata på främmande språk. Jag tror att Svenska låter ganska "kantigt" för andra. Kanske lite som arabiska låter för oss?


Fimpad

By the way! Vi firar hela två månader idag. Stort grattis till oss. =) Mihi. Vill du ta kontroll och ha makt över din vardag, eller vill du att din vardag har makt och tar kontrollen över dig? Värt att fundera en gång extra på.

En rökares lungor..



Allt & inget

Hej mina lambisar! Jag tänkte att jag inte skulle vara sämre än alla andra, så jag börjar mitt inlägg med; Fyfan vilket klimat. Halt och jävligt, hela 1-2 dm snö och bitande kyla! Stackars resenärer som lider av försenade bussar och inställda tåg. Detta är inte klokt!

Så, nu har jag också fått kräka av mig angående detta senarie. Slog predcis ner rumpan i soffan och slog på tv;n. Det första jag hör är "vinterkylan har fått rekord höga elkostnader." Och jag gick precis in på sydsvenskan.se då jag ser en stor rubrik som lyder "Blixter halkan i skåne; 100 trafikolycker". Så med det ska jag sluta göra narr av Skåne. Det är tragiskt med olycker och det är tragiskt hur en fin människas liv kan släckas på vägen till jobbet en vanlig torsdag.

Det har varit maxat på jobbet idag. Många som velat handla skor och mycket leveranser. Jag är ganska slut i mina fötter efter 10 timmar inne på skopunkten faktiskt. Från det till något helt annat.. Jag tittar nu på nyheterna. Seriemördaren Tomas Qvick har fått beviljad resning. Han har suttit inne i 19 år och har nu kommit på att han inte mördat dessa stackars 8 personer. Vare sig om han gjort det eller inte, så kan han omöjligt vara frisk. Han tycker att man idag ska tro på honom för att han nu är nykter och inte längre går på droger. Gräv ner dig!

Nu ska jag gå och hämta min mobil, den plingade ute i köket. Puss!

Tooomten latar sig!

Medan vi klädde granen och var flitiga hade mamma det skönt i soffan med glögg och pepparkaka!



Måste även tillägga att det var kravet hon hade för att vi ens skulle ha en gran iår. Jag klär, hon tittar på!

Kröp ner i sängen för en timme sen. Tänkte att jag skulle försöka somna hyfsad tid idag. Jobbar hela långa dagen imorgon så det gäller att vara utvilad. Ta en titt in på Skopukten imorgon. En julkram skadar aldrig.
Puss och sov så gott mina vänner!

Klantarsle!

Så trött som jag är nu önskar jag att jag är runt 23 tiden varje kväll. Men icke.. Jag sitter nästan upp och somnar nu kan jag tala om. Jag blev klar med bakningen för snart en timme sedan. Bakade i 4-5 timmar. Det tar sin lilla tid när man bara är två händer. Mamma blev tårögd när hon kom hem och såg alla bullar och pepparkakor. Hihi!

Ikväll kommer Linn hit. Vi ska klä granen, dricka glögg (med massor russin och mandel!!) och äta lussekatter. Maskinen snurrar med tvätt, och ska strax laddas om. Men först! Duschen!! Känner mig alldeles flottig efter allt bakande.


Men oorh! Jag skrev det här för snart en timme sen. För trött för att komma ihåg att klicka på "Spara & publicera".


Många bollar i luften

Typiskt mig att börja med tre saker samtidigt. Nu försöker jag, med två händer baka lussekatter, pepparkakor OCH tvätta samtidigt. Får nog gå ut och boka om min tvätt tid faktiskt. Och sjukt mycket lussekattdeg har jag! Haha


Buuuhu! =(

Tandläkarbesöket tog 1 ½ timme. Gjorde ett hel race så nu är jag julfin i munnen som tanläkaren sa :) Bedövning, borra, skruva, mecka, hacka, sticka, ringar runt tänderna, osv. Tandläkaren frågade om jag röker. Inte längre sa jag då.. "Okej. Ja, jag ser att du gjort det. För det bildas missfärgningar på insidan av tänderna tillsammans med tandsten och gärna mellan tänderna, men det skrapar, slipar och putsar jag bort nu", sa hon då. Det kändes så skönt! Att även ciggaretterna är borta från mina tänder nu! :) GÖTT!

Nu är jag mitt uppe i julbak. Degen till lussekatterna jäser och nu ska jag påbörja mina pepparkakor :) Puss på er.


Godmorgon julmys!

Jag vaknade för en kvart sen. Nu sitter jag på min bäddade säng, med en chailatte och mysig julmusik. Alla stjärnor är tända i fönsterna och julgranen väntar på att komma ur sin låda. Jag ska vara hos tandläkaren om en halvtimme, så jag passar på att handlar med mig lite ingridienser till julbak på vägen hem. Pepparkakor och lussekatter får det nog bli. Traditinellt och enkelt.

Nu måste jag klä på mig och rusa! Ha en fantastisk morgon allesamman. Kram

Done & done!

Visar inte hela bilden ännu.. ännu en hemlis.

Tisdagskväll

..Och NU slog klockan precis om till onsdag. Kvällen har jag spenderat en stund med Emelie. Vi snackade massa skit och bastade. På vägen hem svängde jag inom affären och köpte ägg, mjölk och kyckling. När jag kom hem var Daniel här på besök! :) Lämnat lite grejer så jag kan klä granen imorgon. Ska även julbaka lite.. men hur roligt är det ensam på en skala? Alla jobbar eller går i skolan eller sitter med plugg upp över öronen. Well.. Först och främst tandläkaren 08.40.. suck!

För två timmar sen blev jag riktigt trött, men kunde inte gå och lägga mig. Så för en timme sen bestämde jag mig för att lägga en ansiksmask och glida ner i ett varmt bad. Höll nästan på att somna! Jätte skönt verkligen.. Nu är jag mör i kroppen och ska ägna en timme åt pennan & blocket, sen är det bingen som gäller!

Sov lika sött, som du är söt! :)



Dekorerade naglar

I väntan på att Emelie skulle sluta jobb och vi kunde dra bort till badet för att simma och basta så dekorerade jag mina naglar. Min bror kallade de emo-naglar. Jag tycker svart är coolt!


Kamera

För ett dagar sen skrev jag att jag skulle börja använda min kamera flitigare. Blir ju lite bättre bilder att vila ögat på än suddiga mobilbilder. Så nu tog jag mig i kragen och rotade upp de sladdar som behövdes och laddaren till batteriet. Hittade ju en del mindre fina bilder som låg och sov på minneskortet.. herre gud! Haha

Vill du lära dig att psyka en hund med, hör av dig till mig. Jag tycks veta hur man gör..



Linn agerar make-up artist på donkan. Inget jag rekormenderar!
Stackars kille.. haha!



Alla kan nog instämma om jag säger att peddo-tobbe inte ska skaffa långt, brunt hår. Haha, fyfan.

Fler bjuder jag inte på..

"Bli expert på dig själv, en livslång läroprocess"

Eftersom att träning är ett intresse jag har och gärna vill lära mig mer av så tänkte jag försöka slänga in ett inlägg om dagen som handlar just om träning, tips och råd för nybörjare, lätt tränade och hur du uppnår dina mål. Jag har själv inte tränat så länge och genom detta vis får jag in sund och även ny information samtidigt som jag kan dela med mig av de till er. Ibland blir det kortare och ibland längre inlägg.

Ett generellt träningstips är att bli expert på sig själv, att lära känna sig själv. Man ska ställa frågor som:
Vad är jag bra på? Vad behöver jag förbättra? Ha inte förutfattade meningar om vad som fungerar bäst för dig, utan var öppen. Att träna och hitta det som passar en bäst är ett livslångt lärande. Det gäller att hela tiden förändra lite och hitta på nya saker. Men nya saker behöver inte betyda att man förkastar allt det gamla. Man kan bara träna lite olika sätt, t ex ta i lite hårdare ena dagen och lite mjukare nästa.

Kom ihåg att det inte är någon naturlag att du blir slappare i hullet och lättare går upp i vikt när du fyllt 30. (Ja, det är bara 10 år tills dess, hihi) Styrketräning har visat sig vara ett mer hälsosamt och effektivt sätt att hålla kroppen ung än vad forskare vågat drömma om. Med den kan du faktiskt bromsa tiden och bevara din styrka, hälsa och fasthet. Om du alltså tränar på riktigt, och ser till att det verkligen blir av!

Med det sagt, säger jag "mindre snack, mer fokus på träningen!". För visst har man både sett och hört att kvinnors vanligaste fel är att vi styrketränar för lite och konditionstränar för mycket. Att vi pratar för mycket mellan setten så att pauserna blir för långa. Att vi inte pressar oss själva tillräckligt. Att vi tror att vi kan träna vissa partier mindre och fokuserar för mycket på att träna insidan av låren och höfterna och gör tradiotionella magövningar.

Glöm nu alla dåliga utsäkter och nå dina mål. Vi kan göra det tillsammans! :)

Kram på er.



151209

Godmorgon solstrålar! Hoppas ni sovit gott. Jag vaknade svettig, rädd och med en öppen mun som ville skrika. Men inget skrik kom fram. Jag drömde att min bror var så arg på mig att han bara skrek. Som ett aggresivt djur som morrade aggresivt och visade sina stora huggtänder, samtidigt som han tog fram en hammare och spikade ner ett spik i var dera höft på mig. Ganska skadat. Och nej! Han är inget monster i verkligheten. Idag tar han med sin flickvän som fyller 20 år, på spa, ansiksbehandling, tre rättersmiddag med hotellövernattning. Mysigt!

Idag har jag en del jag ska fixa och dona med här hemma. Känner mig super trött just nu. Jag måste verkligen försöka somna om nätterna. Jag menar, jag går ändå upp vid 10 tiden varje morgon, trots att jag somnar vid 4-5. Det borde då inte vara några problem med att somna vid en tid då normala människor somnar. Orh..

Jag var inne i 3 butiken i Malmö igår för att ta bort mina extra & onödiga tjänster jag hade, som bara kostade en massa pengar. 3000 fria sms i månaden. Lönt att ha den tjänsten när jag från början har fastpris och kan ringa och smsa hur mycket som helst? Sedan pratade vi Iphon och fick besked om att jag kan byta upp mig och förlänga den 28 februari. Det var då killen bakom disken rörde till det i mitt lilla huvud.. Han viskar; "Vore jag som du, hade jag inte tagit en Iphon i februari. Det kommer ut en helt ny modell till sommaren. Tunnare, större minne, bättre kamera osv." Åhe! Jag som är så hialös. Hatar att vänta när det är nåt jag vill ha. Höhö.. Jaja. Jag får se hur det blir. Trots allt ett tag fram tills dess.

Gäääääääääääääsp!







Malmö

Malmö är en mysig stad på vintern. Decembermyset och 700 st marschaller lyser upp malmös gator och torg varje kväll. Barnen skrattar och åker skridskor medan föräldrarna tittar beskymrat på deras röda kinder och snoriga näsor. Jag tycker om december..

Idag har hela dagen tillbringats i Malmö. Jag har fikat med Crille, hämtat grejer på båten, varit en sväng på Sumo (förlåt Natalie, kan inte hjälpa det. Men får fortfarande rysningar i trappan upp till dörren)..haha. Klämde sedan en kinabox samtidigt som jag trodde att mina stackars fingrar skulle trilla av. Ja, det har varit riktigt kallt idag faktiskt!

När jag kom hem for jag direkt hem för att byta om och sedan tillbaka bort mot gymmet. Tränat bröst & mage. Imorgon funderar jag på om jag ska simma.

Slänger in lite bilder som får representera dagen. Puss på er!

En uppfinning för er som vill träna upp er "käraste muskel". Användning; Fyll muggarna till hälften. Öka sedan vatten mängden allt efter som muskeln blir starkare! ..disch..

Bambi på hal is..


Det är inte regn som faller..

..det är snö! Himla fint att första snön hos oss här i Skåne faller från himlen på Lucia dagen. Mihi :)

Nu har jag solat, duschat och smort in mig i doftande body lotion. Med det avslutar jag min Rå-om-mig-själv-dag. Nu har jag slängt lite mat i magen och ribbat upp för att sätta mig och rita. Tiden är knapp och bilden måste bli klar. Helt ärligt så vill jag få de ur mina tankar. And just put this in your face!

Man får göra sina egna "skrivbord" när man vill mysa i sängen..

Och till er som undrar hur jag gjort med min dator. Här är det enkla knepet..



(Ingen vattenfärg, inget skal och inga fler dumma ettor! *host*
)

Pyssla-om-mig-själv-dag.

Jag kör en pic-update idag. Det sägs att bilder säger mer än tusen ord. Det räcker att jag säger "myys!".






(Tvättar rent huden med våtservetter)


(En brännande ansiksmask)


En rosa sådan..


Nu ska mina naglar få bli svart/silvriga..

PUSS!

Tredje advent

Godmorgon Godmiddag alla underbara! Idag är det tredje advent, lucia och en alldeles underbar dag. Jag vaknade nyss och mår så himla bra. Hur skönt som helst ju! Lite julbak idag vore mysigt, men känns som att de flesta är upptagna. Det får kanske bli en såndär ta-hand-om-mig-själv-dag i stället. Promenera, njuta några minuter i solariet, ansiksmask osv.

Ååhh, jag mår så bra idag! Haft en kanon bra helg. Dig bestämde jag för att inte ens nämna. Det var som att få en kniv rakt in i hjärtat. Inte en blick, inte ett ord. Bara luft. Skratt genom tårar. Jag hatar samtidigt som jag älskar. Min besvikelse går inte i ord att förklara. Jag hatar att ni förstört min ögonsten. Jag känner inte honom längre. Inget har någonsin gjort så ont som detta.

..Med de sagt så ska jag leta upp mitt smile igen. Ha en underbar dag! Vi hörs av senare. Smack!

By the way..!

Fräschade upp min dator nyss. Tyckte att det blev riktigt nice faktiskt! Cread till mig ;)

Vad tycker ni?






Lördag

Uber dålig uppdatering idag. Har varit full rulle, så jag skyller på det. Inlägget jag skrev när jag kom hem igårnatt är raderat. Thanks gud! Haha.. Blogg.se borde skaffa alkolås!

Jag och Linn drog till båten och festade loss. Natten blev lång. Natten blev galen. Natten blev kall. Natten blev ball. Natten blev sjuk. Sjuka drinkar, klackarna i taket och spring gånota ifrån en sjuk taxigubbe! M.M.
Hemma var jag kl. 6. Gråtfärdig, redo att ge upp. Jag trodde seriöst att jag skulle dö under min extremt långa hemfärd i tunna kläder och höga klackar. Deckade på sängen med näsan i mussliskålen och datorn igång.

Hur många fingrar håller jag upp? -femtio elva?
Och kameran up in my face!

Halv 12 idag vaknade jag av att min bror skrek i telefonen. Ville skrika att han skulle hålla flabben och respeketera att folk sov. Jag provade, men insåg ganska snabbt att orden inte nådda ända fram. Jag var mer död än levande. 4 glas vatten och en dusch senare var jag på väg till Burlöv Center med mamma. Hittade två riktigt snygga jackor vilket resulterade i beslutsångest till max. Men! Ett par läckra legins och en av jackorna fick så snällt följa med mig hem. :)


Jacka från Cubus.


Lite mysko bild. Men ett par skimrande, sjukt snygga legins från Vero Moda!

Vid 18-tiden for vi iväg på 20års fest/kalas hos Familjen Nilsson! :) Hanna som fyller systemet på tisdag! Grattis i förskott snäckan. Hoppas du gillade bjällran. Slit den med hälsa! Haha.. Men, plinga inte för högt, då mamma slänger ut oss ;)

Långt inlägg.. berättar mer imorn. Over and out.




Uuuuuuutgång

Nu ska jag och min älskade Linn springa till bussen för att ta oss in till Malmö. Måste bara säga att hon är så jävla bäst, och så jävla snygg! Finns ingen bättre än henne. Nu ska vi slå klackarn i taket!!



Nu kör vi!!!

Hjälp..

 

Såhär ser det ut under "Bädda in" på Youtube trots att jag är in loggad. Skulle det inte finnas något kod där? Orh, hjälp mig dudes (A)


Ullis bullis!

Godmorgon mins träsktroll! Är ni lika pigga och vakna som mig? Jag tycks ha blivit både natt uggla och morgonmänniska. Undra hur länge det håller?

Jag sitter på min säng och myser med en chailatte till frukost. Håller på att sminka mig lite i väntan på att Pancho, hans syrra och Natalie ska komma förbi och hämta upp mig. Dom kommer nog om drygt en halvtimme. :)

Malin! Tack för hjälpen. Jag ska testa ikväll när jag kommer hem och hur om jag klarar av det. Men måste man inte vara medlem på tuben först? Hm..

Vad ska ni hitta på idag? Är det fredagsmys eller full rulle för er med? Jag är grymt taggad både på Ullared, IDOL och utgång! Wooho. Nu ska jag mysa vidare en stund till sen ska jag föna mitt hår. Uppdaterar under dagen om man kan det från Natalies telefon (?) :)

Detta blev en galen kväll på Etagé, en galen vinternatt i Malmö.
Älska att krocka med taxi i rondell <3 Och just att bilen som ska hämta oss krockar i samma helvetes rondell! Hahaha!!

Youtube

Mina ögon går inte ens på halvljus. Jag är fortfarande vaken och fortfarande pigg. Har haft en ganska rolig msn-konversation som förmodligen hindrat mig att bli trött. Fick en massa energi när jag var nere på gymmet tidigare också! Var mer på hugget och mer flitig idag än vad jag var igår. Ryggen och biceps fick jobba.

Imorgon (idag) blir jag hämtad av mina vänner runt 10 tiden. Inte hela världen om jag är halvtrött då. Taggar till på kvällen! Riktigt sugen på utgång är jag, så hoppas att jag är det imorgon med! Jag ska ladda min kamera i helgen och bli mycket duktigare på att ta bilder. En blogg, utan bilder är ju inge skoj?! :)

Jag har en fråga! Vore jätte tacksam för svar. Hur lägger jag upp youtube-klipp på min blogg? Snälla söta..hjälp mig!



Dagens outfit

Jag hade brottom imorse som ni vet, så jag hann bara ta två snabba bilder när jag redan dragit på mig jacka och halsduk + sjuukt dålig kvalitet på bilderna. Men jag slänger upp dom ändå!

Nu ska jag snabbt byta om och springa bort till gymmet. Byebajs.


Helg!

Finally.. Nu börjar roligheterna igen. Jobbat hela veckan men nu är det helg! Efter mycket om och men bär det av till Ullared imorgon lite efter 10. Natalie måste ett par ärenden innan bilen rullar mot Gekås. När vi landar i Skåne framåt kvällen blir det IDOL final med Linn min älskade och därefter utgång. Tror att jag siktar in oss på Båten Imorgon. Slå klackarna i taket, drinken överbord och krama om mina "gamla" arbetskamrater. :)

Såg ni precis finalen av "Mammas pojkar"? Vad tyckte ni? Visst är det ett patetiskt program, men vilken dockisåpa är inte det? Jag tyckte i alla fall att Jane växte med tiden. Boby skulle valt henne! Julia är as ful och tycks tro att hon är störst, bäst och vackrast. Noway.. bara en lite snärpa från Stockholms fina gränder. Haha.. igår fick jag en kommentar av en vän som löd. "Du som är vild och singel, varför söker du inte till typ mammas pojkar, paradise hotel, eller bonde söker fru?" Amen allvarligt. Vild? Vad vet du! Paradise Hotel? Sjukaste dockisåpan. Nejtack! Men bonde söker fru? Ja, varför inte? Jag skulle satsat på Roger. Han är ju ett riktigt kap. En riktig liten mumsbit..

Hade ni kunnat ställa upp i någon sådan såpa? Och kanske aldrig mer få respekt eller förtroende av andra människor när du gjort bort dig i teve framför halva sverige?

Bad hair day

Orrh! Jag måste verkligen klippa mig och göra någonting åt mitt hår! Det får mig att bli stressad och irriterad varje morgon! Linn.. Jag behöver verkligen din hjälp nu! Haha..

Nu pyser jag iväg på ett par snabba ärenden innan bussen går mot Lund! See you.

Detta skulle kunna vara jag..varje morgon! ;)

stressed

Vilken tur att jag hoppade utgång igår! Skopunkten ringde mig precis och frågade om jag kunde komma in tidigare idag. Så jag ska vara där kl 12, vilket för mig som inte har körkort blir stressigt! Nu ska denna bodyn slänga sig snabbt i duschen, springa till gymmet för att betala månadsavgift och sedan vidare till Lund! Sluta 20.00 ikväll.. Blir tydligen inget sleep over hos Natalie. Får se om hon svarar under dagen helt enkelt.. Hoppas på en mysig trip till Ullared imorgon.

Ha en fantastiskt dag. Titta in på Skopunkten och säg hej vettja! :)

Puss!

Rubrik

Hej gummer och gubbar :) Dålig uppdatering idag, i know. Tänkte dra dagen lite fort för att seda knyta mig för natten. Runt tolv tiden idag fick jag trevligt besök av en gammal vän och därefter stressade jag iväg till Skopunkten för att jobba, bara mellan 16-20. Tiden sprang iväg fort och jag blev riktigt sugen på att dra till Båten i Malmö för en galen inpuls natt i high heels, men icke var det någon som nappade på det. Tråkigt! Men vi kör ordentligt på fredag istället. Ska bli roligt!

Nu har jag precis varit på gymmet i drygt två timmar. Mycket snack och väääldigt lite verkstad. Låg faktiskt bara på en bänk och pratade medans jag tittade på muskler som jobbade. Ganska skönt det med. Mihii..
Det var min dag, i väldigt korta små rader. Jag ber om ursäkt för en ganska tråkig uppdatering i dagarna, men det blir lätt så när jag jobbar om dagarna.

Jag hatar dig
kan du inte bara låta mig vara ifred
dumma monster
du knycker min glädje
äcklig blir ordet
dumma monster...

Godmorgon..

..mina små krusbär! Vet ni? Jag kom upp 07.00 imorse för att tvätta. Men när jag sedan ställde om klockan på 08.00 så har jag antingen glömt bort det eller helt enkelt inte vaknat. Mamma väckte mig nu klockan tio i alla fall. Lite typiskt, men två maskiner har jag hunnit med :)

På fredag drar vi, ett galet gäng på roadtrip mot Ullared! Haha. Såg ni de två fnittrande damerna i första Ullared-programmet? Det skulle nog kunne vara Jag och Natalie på fredag..

Oscar; Hur mycket får ni in på en vanlig dag på gekås?

Boris; En alldeles genomsnittlig dag om jag räknar alla så blir det ca 13 miljoner på en dag. Som mest lver 22 och när det är lågsäsong i kanuari så kan det vara nere i 3.

Maria; Hur många städorskor städar gekås och hur långt tid tar det?
Boris; Det är ca 20 personer som ser till att röja upp efter varje dag, det är färdigt runt midnatt och börjar runt 19 tiden.

Nattuggla; Hej! Får de anställda någon typ av julbonus eller annan årsbonus förhållande till vinsten som gekås gör?

Boris; Ja, personalen får bonus i förhållande till hur vår försäljning utvecklas. I år blir max för alla ordinarie medarbetare mellan 16-18 tusen för en heldag.

Pontus; Hej Boris. Tack för ett jätte bra program. jag undrar vad den mest köpta produkten hos er är?
Boris; Enskilt största produkten är strumpor, 13 miljoner par blir det iår.



Dryg, är jag!

Uuh! Nu är jag klar! Bortsett från att jag inte hann/kunde träna ikväll, men det tar jag imorgon förmiddag. Då blir det ett hårt gympass innan jobbet. Skönt! Idag har jag som tidigare nämnt jobbat hela dagen. Landade i Staffanstorp runt halv tio tiden. Sedan dess har jag varit effektiv. Jag sprang direkt ut i tvättstugan för att sätta upp mig på tvättid, så imorgon är det Jennie Ström som tvättar kl 07.00. Jag undrar hur det ska gå till? Får nog ställa 3 alarm och sova mellan de första två maskinerna. Jag har redan laddat IKEA påsen med tvätt och tvättmedel, så det är bara att gå ut imorgon. Jag har även duschat, smörjt in mig i Dove kräm, virat in mig i min nya morgonrock som jag köpte idag på Gina Tricot. Jättemysig verkligen! Materialet är flis, vilket jag börjar känna av nu. Hooott!!

Hum.. Vad har jag mer gjort? städat undan, gjort mysigt. Ovesentligt. Ointressant. Men viktigt. När jag hamnar i en egen lägenhet så ska man trivas. Jag hatar disk i diskhon (?) Hur skriver man disk-kon? Diskon? Haha, strunt samma. Jag hatar iaf disk i vasken!! Jag är långt ifrån pedantisk, men jag börjar nog bli mer och mer lik min mamma, som i sin tur är lik min mormor.

Från en sak till en annan. En del kunder på Skopunkten är SÅ skumma! Inte skumma men tröga och lata. Det finns de som tror att jag kan trolla fram ett helt annat sortiment, bara för att dom vill ha just en sådan sko med den klacken och utan tragkedja på sidan. Det finns de som knäpper med fingrarna för att man ska leta genom alla skor och hitta just deras storlek, innan dom ens tittat efter på första fyllan. LAT! Det finns de som ifrågasätter varför vi har just den skon i en stor låda. Det finns de som pratar finska in my face och tror att jag ska begripa vartenda ord. Det finns de som låter sina ungar vända upp och ned på butiken. Det finns de som är hur goa som helst! :)

Nu ska jag avrunda här. För detta leder inte till något bra ändå. Sjukt dryg känner jag mig. Höhö!


Minns när jag hade lugg.. Inget jag saknar. Men varför sa ingen åt mig att behålla näshåret/mustachen?? :(


Motivation

Fick en fråga för någon timma sen hur jag hittar min motivation. Jag tänkte att jag kunde svara här och ge lite tips och råd.

Motivation är någonting som kommer och går, fram och tillbaka. Vad jag tror är viktigt är att man inte tvingar kroppen till att göra någonting om inte motivationen finns där, just då. Om jag gör det gräver jag bara motivationen ännu djupare och det tar längre tid för mig att hitta den igen. Självklart är det viktigt att ha självdiciplin och göra det man sätter sig för, annars gör man sig själv enkelt besviken och tilliten till sig själv droppar av. Så, tro på dig själv, så fixar du det mesta.

När jag slutade röka för 6-7 veckor sedan så insåg jag att det går om man bara vill. Jag hittade varje dag alla fördelar med att sluta och insåg tillslut att det endast fanns fördelar. Man måste återigen tro på sig själv.
Men varför försvinner motivationen ibland? Och vad kan vi göra för att hålla den kvar när den finns hos oss? För att vi ska må bra, så måste vi ibland må dåligt. För att vi ska vara lyckliga så måste vi ibland vara olyckliga. Jag tror att det ser likadant ut i detta fallet. För att vi ska känna oss motiverade så måste vi ibland vara omotiverade. För aldrig känner jag mig så motiverad som när motivationen flödar inuti mig. Kanske som ett batteri som ibland måste laddas ur för att laddas om på nytt.

Mitt bästa tips är alltså att inte tvinga tillbaka motivationen om den ibland försvinner. För mig är det inte lönt att gå till gymmet, köra en uppvärmning samtidigt som jag tittar på alla maskiner, suckar och går sedan hem. Det får en bara att känna sig värdelös. Ta det med en klackspark och tänkt att ni gymmar kanske nästa vecka då de känns lite roligare så tror jag att ni hittar motivationen betydligt snabbare. Det är också viktigt att man använder sig av en träningsform som passar just dig. Jag är ingen löparmänniska, trots att jag önskar jag vore det. Därför springer jag sällan, utan jag går dubbelt så långt tid. Hittar du just din träningsform, vilket kan ta tid så ska du se att du tycker att det är roligt.

Skapa mål och delmål! För att ha ett mål, är det viktigt med delmål. Det hjälper kroppen att känna sig tillfredställd och motiverad på vägen.

Du som sitter hemma, framför datorn och gärna vill ta dig ut och springa 3 gånger i veckan, men lyckas bara hålla mönstret igång i 2 veckor. Ge inte upp och sluta inte att tro på dig själv. Vill du springa 3 gånger i veckan så sla du göra det. Tänk inte, bara gör det. Efteråt kan du klappa dig själv på axeln och säga, fan vad duktig du var. Imorn ökar vi rundan på 10 minuter. För, all träning är någon träning. En del tror att man måste löpa 100 km/h konstant i en timme för att kunna känna sig duktig. Jag tror att det är just då man inte orkar mer än 1-2 veckor. Börja istället med små delmål så kommer du tillslut nå ditt fullständiga mål.

När jag tappar min motiviation (vilken ibland kan hända väldigt ofta) brukar jag nöja mig med en promenad och ett annat bra tips är att läsa riktigt aktiva fitness bloggar, liksom träningsbloggar. Människor som är riktigt flitiga och duktiga. Det hjälper ofta mig och får mig att känna "Fan, kan dom så kan jag!".

Så kom igen nu! Hitta den där drivkraften inom er och gör vad ni länge velat :) Jag tror på dig!


Chailatte

Jag undrar om jag någon gång kommer att tröttna på chailatte? Jag tror faktiskt inte det. Så! Vad har ni gjort idag? Jobbat? Slappat? Myst? Städat? Shoppat? Fikat? Druckit chailatte kanske? Jag har ju som sagt jobbat. Kom hem vid halv tio och åt lite mat med mamma. Därefter duschade jag och nu sitter jag insmord och klar för sängen med en stor kopp CHAILATTE!! Arbetsdagen har gått bra! Lite att göra i butiken men Anna min kollega är super trevlig så tiden gick trots allt! :)

Imorgon blir det jobb igen, samma tider. Bloggtorska. Puss och sov gott :)

Morgonpromenad

Godmorgon sötisar! Hoppas ni sovit gott. Det har inte jag. Drömde mardröm inatt igen. De händer alldeles för ofta nu, jag undrar vad det beror på. Jag och Linn sprang för livet i alla fall. Sprang för att inte bli skjutna med en pistol. Jag kände den nästan i ryggen. Sen sprang jag, och sprang och sprang tills jag nästan trillade ihop mitt på gatan. Orrh, bort dumma dröm!

Klockan ringde för en timme sen :) Alltså runt åtta. Trots att det inte kändes speciellt motiverande då jag sovit 5½ h så drog jag på mig varma kläder för att gå ut och promenera. Det låg en härlig dimma över gatorna och gräset och undertiden jag var ute ljusnade de upp mer och mer :) Nu är jag tillbaka och ska slänga mig i en dusch och göra mig iordning. Sen bär det av till jobb! Skopunkten på nova idag 12.00-20.10.
Jag önskar er en trevlig Måndag allihopa!

Såhär motiverad vad jag för en timme sedan!

Rörigt.

Jag sitter och pillar med en julklapp.
Varför jag lägger tid på just denna julklappen, det vet jag faktiskt inte.
För egentligen så är "den" inte värd det.
Inte värd ett piss.
Trots att jag kan tänka och tycka så ibland
så kan jag inte stå för det till hundra procent.
Jag kan inte bara lägga locket på.
En dag är det för sent.
En dag ligger locket på och jorden över.
För alltid. I all evighet.
Jag vill inte bära det på mitt samvete,
att jag la locket på i förtid.
På lördag vet jag inte hur jag ska agera.
Jag ska pussa och krama min älskade lillebror i alla fall.
Jag ska försöka prata lite med honom.
Bara han och jag.
Få honom att förstå, en liite liten del av lådan,
full med kaos.
Jag vet varför jag lägger ner tid på denna julklapp.
Jag saknar.
Jag önskar,
så jävla mycket,
att du stod vid min sida. Att jag kände dig. Mycket bättre.
Bilden är på oss.
När jag var liten.
Hos dig.
I din famn.
Jag älskar dig.


Tänk inte..

..bara gör det!

Kunde ju nästan inte sagt det bättre själv. Jag ska inte tänka att jag inte orkar, eller att jag inte känner för det. (haha) För efter man tränat och rört på sig är det såå skönt och jag kan ha en mysig söndag med gott samvete. BRA! Då var det uträtt.

Helgens jobb har gått kanon! Flytit på bra tillsammans med trevliga människor. Tre stycken från min klass på gymasiet och då rullar det.. Vi känner ju varandra. Efter jobb igår bestämde vi oss för att ta en öl på Stortorget en timme innan dom stängde. Jag var dock bara social, utan öl. Höhö. Sedan tog jag bussen hem till Staffanstorp. Skrattade så ögonen rann hela vägen hem. Jag gillar det. Ett gott skratt förlänger livet. ^^

Idag tror jag att jag ska fila lite på en julklapp. Mysigt! Men krävs tid och tålmodighet.
Nu äter jag lite frukost.. En chailatte slank precis ner i magen och även så en klementin. Nu ska jag dra på mig lite varma kläder för att ta mig ut i det äckliga vädret. :)
Vi hörs mer senare idag. Hoppas ni har en mysig söndag och andra advent. Julbaka lite för mig också ni som ska ägna dagen åt det! :)


2:a advent

Idag tänder vi andra ljuset på bordet. Vi är ännu en vecka närmre julafton.
Jag är glad över att jag kan tänka tillbaka på alla mina julaftnar från min barndom och tycka att dom varit fantastiska. Dom kunde inte bli bättre. Dom roligaste måste varit de tokiga mornar vi varit på utflykter för att leta upp vårat morgonpaket. Tokig som Tommy & Mamma vart på den tiden så började morgonen med en lapp utanför mitt och mina syskons rum. Jag var alldeles exalterad och kunde inte sova på hela natten, Daniel fick man dra upp (3 år äldre och tyckte väl inte att det var LIKA spännande som jag). Tommie, min mellersta bror var nog ganska exalterad han också. Men där, i hallen..intill trappan på ovanvåningen började de alltid. Sedan skulle vi lapp efter lapp, ledtråd efter ledtråd hitta vår morgonjulklapp. Oftast var det i huset, kring huset, vinden eller förrådet. Så morgonen då jag fick hoppa på min cykel, i snöstorm, 10 år gammal för att cykla kring i centrum och leta efter lappar och ledtrådar glömmer jag aldrig. Tokigheter är alltid roligt och minnesvärt. Jag ska bli en riktigt tokig mamma en gång i tiden :)

Minns ni någon särskild julafton från er barndom? Något roligt? Tokigt? Spännande? :)


Skönt!

Helgen är done and done.
Trevligt med julbord.
Stand up med Ica-Ulf.
Stortorget med Stefan och Micke.
Oväntat samtal (!).
Ge mig ett körkort.
Andra advent.
Trött och myssugen.
Ensam med två kuddar och ett täcke.
Berättar mer imorgon.
Sleep tight bitches.

PUSSS

051209

Hej! Hur mår ni idag? Ont i huvudet? Illamående? Maha.. inte jag! Men fy bubblan vad trött jag är! Min klocka har ringt helt hysteriskt "Wheen loove takes over, iiyeeeiiyyeee!!!" sen 08.50, men mamma väckte mig precis. Jag har tydligen sovig med mysbyxor, tjocktröja, tjocka strumpor OCH mössa. Ja, jag har nog varit lite frusen inatt.

Istället för att dra ner till gymmet när jag är såhär trött i kroppen och ska jobba 10-12 timmar med en massa spring så ska jag gå en lång promenad och avsluta det med ett par minuter i solariet. Imorgon ska ja sova ut, och därefter göra ett grymt gympass!

Hoppas alla mår som de förtjänar idag. Hihi!

Oorh!

Här sitter man, som en idiot med vindruvor som blivit över av Mamma & Bosses fredagsmys, lite keso och knäckebröd med datorn framför sig..en fredag. Okej, okej.. Jag har jobbat, och kunde inte dra ut efter jobb för att jag har en jobb dag imorgon också. Men ändå. Det känns inte okey liksom. Fast det ÄR okey. Haha. Om man bara hade haft någon att krypa ner hos, eller i alla fall invänta under nattens gång. Men icke.. Livet är ingen fest, alltid.

Amen nu får jag ju lägga av. Upp med hakorna. Jag är ju bäst på att spä på detta. Så farligt är det ju inte. Jag borde dessutom sova. Imorgon ska jag gymma, sola och köra slut på mig själv innan jag börjar jobbet. Får väl dra inom H&M också och köpa en ny skjorta för jag hinner inte hämta min svarta på Prins Bernhard i Malmö.

Nu ska jag kika på kvällens IDOL avsnitt som jag missade. Jag loggade in på facebook nyss och fick känslan av att Calle åkte ut. Skit i det, måste kika på hela avsnittet ändån såklart! :)

En sommarkväll när jag jobbade på Prins Bernhard. Frida och Steffi tog ett glas vin och åt en bit mat. <3


Spicy spicy

Nu e de fredagsmyys, hoppas inte föräldrarna stör! Nej, mina damer och herrar. Jag ska jobba denna fredag. Lund Arena it is, handbollsmatch (?) tror jag. Imorgon likaså fast då ställer vi till med julbord! Min svarta serverings skjorta ligger kvarglömd på Båten i Malmö så jag får ha en svart t-shirt idag. Hoppas att jag kommer hem levande trots det.

Har nyss duschat, sminkat mig och nu slänger jag i mig lite thaimat ala jennie. Kelda gör en Spicy-soppa som är rysligt god! Och i den slängde jag ner lite wookad kyckling. Mums. Snäll mat och super gott! Jag är inte glad för soppa utöver denna. Men detta är en slät soppa, alltså utan "klumpar" i form av grönsaker och annan förstörelse. Haha. Rekomenderar er verkligen att prova den. Nudlar är också jätte gott att slänga i!


Vad ska ni göra idag? Mysa? Festa? Jobba? Tell me :) Jag önskar er alla en fantastiskt fredag i alla fall!

Julklappar

Har ni börjat julshoppa? - Förmodligen..
Jag är hur sen som helst. Jag tycker inte om att handla julklappar bara för att det är jul och för att man måste. Jag vill ge något fint, något personligt och betydelsefullt. Det är inte alltid så enkelt. Idag när jag stod på jobb så frågade jag min kollega vad man kunde ge sin mormor i julklapp. För i det fallet brukar det bli så typiskt "handla för att man måste" grej. Jag menar, vilken mormor har inte det hon behöver? Alla..
Vi slog våra kloka huvud samman och kom fram till ett hundraprocentingt svar. En mycket fin gåva som mina fingrar ska skapa.

Sen har vi Mamma, brödrarna och Bosse ska minsann också få nåt fint av tomten! Jag har reflekterat lite över hur jag göra med Pappa uppe i Småland. Jag vet vad jag ska göra. Det kommer att kännas bra.. i mitt hjärta i alla fall.
I år har jag ingen pojke att spendera massa pengar på. Men jag har en underbar vän. Som ställer upp i vått och torrt.. Du vet vem du är.

Och så har vi ju MIG! Moha.. Jag önskar mig tyvärr bara stora saker. För stora. Det är tyvärr sådant jag behöver och vill ha. Tv, mobil osv. Helst körkort och en fet bild också. Tv ska jag köpa själv. Mobilfrågan gör mig bara trött. Min är sönder och jag går nu runt med en gammal sony ericsson. Det är inget fel på den jag har, förutom att det är en gammal modell och att det finns så mycket nytt och fräsch man skulle vilja ha, med bättre kamera på. Jag gillar ju att fånga ögonblick, men är urkass på att ha med mig digitalkameran. Så.. jag är ledsen mamma. Men jag önskar mig en mobiltelefon, eller också en puss & kram, god mat och mysigt sällskap :) Jag är inte så krävande som jag låter.. hihi.

Godjul på er. Jag börjar lika tidigt som tv-reklamerna!


Just nu..

 

Nyduschad med en lysmask på huvudet som frida inpirerade mig med idag. Var tvungen.. hah
Mössan är från BikBok
Mysdressen är från Cubus

Avslutar denna torsdag i min fåtölj och mitt lilla gottis "bord", pyntat med en chailatte, en klementin och ett par pepparkakor :)


Idag har jag som ni vet myst en stund med Fridah och Olivia, sedan drog jag vidare till jobb. Gick hur bra som helst. Hemma var jag igen lite över 21. Nu ska jag mysa med webtv och chai!

 


Hos Olivia!

Olivia och Frida är bakis och jag är rastlös. Dom ligger nedkrupna i sängen och vi har kollat på Paradise Hotel och ätit knäckebröd med ost, tomat och grillis. Jag ska strax ta bussen ut till Nova Lund för att jobba till kl 20.
Hör ikväll!

031209

Godmorgon sötnosar. Hoppas allt är bra med er idag. Jag är nyvaken och ska strax slänga mig i duschen för att sedan hinna träffa Fridah innan jag ska jobba. Jag är sjukt trött på att vara helt borta på morgonen, inte kunna gå upp i tid och därmed inte kunna somna på kvällarna. Inatt har jag sovit pissdåligt!!

Men denna dagen ska inte få drabbas utav det. Ni får ha en underbar torsdag, för det ska jag ha.

Idag firar vi 6 veckor. Grattis till oss :)

Träning

Så! Nu ska jag även slänga in en vanlig update. Har vart lite dåligt med det sen igår. Idag har jag varit flitig tillsammans med Linn. Vi har simmat 20 x 2 längder och bastat en massa. Rysligt skönt vill jag påstå. Jag älskar känslan när man går ut från ett badhus. När man är sådär het om kinderna och fuktigt hår. När huden i ansiktet stramar och benen känns som halv kokt spagetti. Sist men inte minst.. ett lager "försvarets" på läpparna. Ja, antingen förstår ni vad jag pratar om eller anser ni att jag är koko. =)

Därefter har vi även hunnit gå en liten runda för att handla kvarg på Lidl och för en liten stund sedan kom jag hem från gymmet. Jag gjorde en del magövningar samt pladdrade skit med Jimmy. Jag älskar verkligen att träna! Eller, jag älskar känslan efteråt. När man med gott samvete kan lägga sig i sängen och slappna av. Jag måste dock variera min träning ganska mycket för att orka hålla motivationen uppe. Jag ska försöka börja simma en gång i veckan, det kändes bra!

Nu ska fortsätta att skala min klementin och titta på bilder från min älskade bal. Jag vill uppleva det igen! Imorgon jobbar jag på Skopunkten mellan 16-20 på Nova.

Duktiga Heidi sminkar mig!

Lycklig!

Jag och Johan, min baldejt/balkompis :)

Åt god middag i Af borgen innan festen satte igång på riktigt.


Budskap

Fantastiskt! Nu har vi en riktigt fin advetljusstake i vårt kök! Jag behövde inte ens "ta ett snack" med mamma, som jag skrev tidigare här i bloggen. Hon hade förstått mitt budskap och när jag kom hem från badet idag så fick jag syn på en mycket elegant ljusstake på bordet + tre kulor i fönstret. Tack snälla rara söta! SMACK

Fint med guldiga ljus.. Och underskatta inte glitter! Det är SNYGGT!



Min mamma är kreativ!

Första december

Godmiddag mina vänner!
Jag har av någon anledning fått stora problem med att sova på nätterna, trots att jag ligger och kollat på tv (web tv) vilket resulterar i att jag vaknar senare än vad jag vill och tänkt mig. På torsdag börjar jag jobba igen. Skärpning med sömnen nu! Jag jobbar från torsdag denna vecka till torsdag nästa vecka. Bara ledig söndag och min plånbok gillart! Sen rullar det på i lagom takt hela december ut.. Jag kommer då att vara på Skopunkten och en del på Lund Arena.

Idag är det första december, och eftersom att det inte blev nåt glögg mys i söndags då det var julskyltning så tar jag igen det idag. Jag ska ta ett snack med mamma sen också tror jag. Vi har INGEN adventsljusstake på köksbordet! Det är ett måste! Att tända ett ljus varje söndag. Trots att vi sällan är hemma allesammans en söndagsmorgon så är det ändå en del av julkänslan. Tycker inte ni? :) Hihi..

Jag funderar på om jag ska dra iväg och bada.. inte simma, utan bada! Som ett barn och bubbla bubbelpool. Hm..

Jag önskar er en riktigt bra dag! Kraamen


Godnatt

Nu ligger jag på min renbäddade säng, i mitt nystädare rum, med min nyduschade body och skön musik i öronen. Jag trivs! Men varför är jag inte trött om nätterna? Jag ska försöka att komma upp lite tidigare imorn. Elva - halv tolv är kanske lite för sent. Hehe

Roligt med lite kritik på bilderna nedan. Och som jag skrev i en kommentar. Jag tar gärna emot både positiv och negativ kritik, men skriv gärna ut era namn. Ännu roligare då! :)

Nu ska jag starta IDOL som jag missade i fredags sedan hoppas jag att john blund lägger sig här berdvid mig. Vi hörs imorgon! Kramen.

RSS 2.0