Senaste...

Lite som hänt under den senaste veckan.
  • Jag har jobbat.
  • Jag har satt i mitt löshår igen.
  • Jag har varit hos Fridah och trillingarna. Grill, vin, cider, musik, snack & mys.
  • Jag hat skakat hand på att gadda mig inom en vecka.
  • Vi har varit i Danmark. Lek, sång & Bakken. Vi var barn! ;)
Nu har jag slängt i mig lite frukost och Frida är påväg hit snart, tror jag? Hon är lite för fin för att åka kollektivt, så hon ska vänta till hennes mamma kommer hem med bilen, så att hon kan tvinga sin bror att köra henne till Staffanstorp.

* , jennieström säger (11:57):

hahahahahahhaha
du är fan sjuk
Fridah    fridahsnudeveritas.blogg.se säger (11:57):
haha I know
de e drf du äölskar mig   hahah

Bedöm själva, jag kan inte annat än hålla med henne!


Så, vad ska man hitta på idag? Inte en blekaste aning. Jag är raslös och behöver röra på mig.

* , jennieström säger (12:00):
ska vi power walka?
Fridah    fridahsnudeveritas.blogg.se säger (12:00):
amen nej
hashahaha jag är sjuk för fan
Fridah    fridahsnudeveritas.blogg.se säger (12:01):

hostar bara jag tar hissen ner 

- Inte det nä. Jag ger upp! HITT PO NÅED!

Puss & kram.

En varm torsdag.

Godmorgon! Det är torsdag förmiddag och ett väder man inte kan klaga på. Varmt och skönt med friska vindar, det gillar vi! Helst av allt skulle jag vilja åka ut till stranden nu, men de flesta jobbar och är upptagna. Själv börjar jag jobbet kl. 17.00, så det blir förmodligen att steka i trädgården under dagen. Hoppas i alla fall på att jag lyckas locka ut Tommie & Hanna så man kan svalka sig innan jobb. Till helgen är det Åhus, Gislöv och egentligen Jönköping. Det ser inte ut att bli något utav av det för min del, jag ska jobba både lördag och söndag, men vad gör det, de andra kan sitta i kalla Sverige till vintern när jag har råd med en resa till värmen ;)

Livet flyter på bra såhär månaden efter studenten. Jag har fått min semester och min ledighet,  visst vore det skönt att kunna slappna av hela sommaren eftersom att den tyvärr inte är så långvarig här i vårt avlånga land men det vore inte så kul med en tom plånbok. Jag är glad över att jag har ett jobb att gå till och jag har ändå ganska många lediga dagar också. Jag har blivit ganska dålig på att uppdatera här i bloggen, jag ska, som jag lovat många gånger, försöka uppdatera oftare. I veckan har jag jobbat och igår spenderade jag, han och mamma ett par timmar på stranden med en mysig fika på Blå cafeét. Väl hemma tog jag tag i maten. Jennie la grillmaster! Och inte kan man väl klaga, grillad fläskkotlett med potatiskorketter, vitlöksmör, sommarsallad, tomat- och löksallad samt kall bearnésås.

Nu väntar jag bara på att solen ska titta fram på baksidan också, jag börjar dock bli sällskapssjuk och rastlös! Aahh..

Every little thought I think about you.



Magaluf -09!

Det var längesedan jag uppdaterade nu, meningen var att det skulle göras någongång på Magaluf och direkt när jag kom hem. På Magaluf fanns det inte tid över huvudtaget och väl hemma har jag inte haft orken.
Men, nu gör jag comeback igen.

Veckan på Magaluf var händelserik till tusen. Den innebar såklart en hel del fest, sol & bad, men även läkare, halva rullstolar, skrangliga bårer, ambulans och sjukhus. För att göra en mycket lång historia kort så gav Natalies rygg plötsligt upp en natt. Den låste sig och där av läkare, ambulans, sjukhus osv. Dagen därpå åkte jag på en rejäl halsfluss och läkare kommer även där in i bilden. Jag tackar för att jag hade min tolk vid min sida, men jag kände själv att det började bli pinsamt när jag skriker hysteriskt, "Natalie?! KOM HIT!!! Kan du fråga efter en sax i receptionen?" Haha, ja mina kunskaper i engelska måste ligga på en fjärdeklassares nivå. Men, i vilket fall som helst så förvandlades min och Natalies lägenhet till en sjukstuga de sista dagarna och under oss hade vi våra Jönköpingkillar som ofta höll oss sällskap. Trots en dödlig hals, feber, en bråkig rygg och tabletter mot den som kunde innehålla vad fan som helst så fick vi många hjärtliga skratt.

Dagarna var heta, kvällarna och nätterna var långa och galna. Åtta snygga tjejer både syns och hörs en hel del vill jag lova, även på Magaluf och vi gick ut stenhårt! Jag hade svinkul! Tack för en underbar semester som jag nu börjar kunna smälta och bevara i mitt minne. Det måste absolut göras om medan man kan!
Lots of love <3




Imorgon är det torsdag och jag har en känsla av att idag var min sista "semesterdag" eftersom jag imogon ska till båten för att förmodligen prata schema inför de nästkommande veckorna. Om det blir mycket jobb tänker jag försöka låta bli att klaga, jag behöver faktiskt pengar och då behöver jag jobba för dem, that's the rule.

Just nu bryr jag mig inte om vad som är mindre eller mer jobbigt. Mina dagar rullar på med ett smile på läpparna medan mitt hjärta svävar omkring där uppe någonstans, någonstans på de där ljusrosa molnen. Ibland är jag rädd för att känna efter, men jag kan inte säga annat än att jag verkligen gillar det min mage säger.

Nähedu. Nu sitter jag och somnar med ansiktet vilandes i mina kupade händer. Det är dags att avrunda så fortsätter jag imorgon då jag kanske berättar om denna onsdag som gått och lägger upp ett par bilder.

Puss & kram!

I miss you.

RSS 2.0