One day left!

Klockan är nu över tolv vilket betyder att det är fredagen den 19/6 som är likamed Midsommar -09 vilket även betyder att det bara är 29 timmar kvar till taxin hämtar åtta taggade brudar i Oxie för att köra oss till Kastrup i Danmark. Flyget mot Magaluf lyfter kl. 8:15 på lördagmorgon och jag börjar bli riktigt peppad & taggad. Sängen är späckad med kläder, skor, hygienartiklar ect. Imorgon packas det ner i väskan med mamma för dubbelkollande. Kommer säkert att glömma någonting och förmodligen har jag alldeles för mycket kläder i bagaget. Det där "kan vara bra ifall ifall" känner jag igen, det är bättre med för mycket än för lite i alla fall!

Midsommar spenderas tillsammans med Natalie, Andreas & Micke på en fest i Oxie, där blir det mat & dricka och givetvis massor med bubbisar (läs: jordgubbar för er retards som inte förstod det) ;p Nu ska jag gitta. Mys i soffan lockar. Uppdaterar mer imorgon innan jag åker.

Trevlig Midsommar!
Puss & kram!

Det är över nu...

men jag kommer ihåg alla dagar med er!

Studenten blev som tidigare nämnt utomordentlig! Jag var full på lycka och glädje. Nu är det över och om tre hela dagar lyfter planet mot Magaluf. Det har varit så fullt upp med allting annat under den sista perioden så jag har inte hunnit tänka på att jag snart lämnar Sverige. Nu börjar det kännas och det närmar sig med stormsteg. Efter tuffa studentveckor har jag som så många andra åkt på en ordentlig förkylning, jag är täppt långt upp i bihålerna och har huvudvärk samt feber. Jag ska inte klaga, det är piss i Missisippi, men oron finns där över att jag inte ska lyckas bli helt frisk till lördag. Men med rätt vilja och styrka klarar man det mesta ju. Jag har haft de två bästa veckorna i mitt liv och nästkommande vecka blir som gräddet på moset, punkten, ja liksom avslutet. Eller blir det kanske som Johan skrev; "Eller är detta bara början?" Det återstår att se! När jag kommer hem till Sverige igen den 27/6 väntar en hel sommar med jobb på Prins Bernhad och ett körkort i handen under tidens gång. Jag hoppas verkligen att jag även hinner med Åhus, Kungshamn och en del andra saker som det finns planer på. Jag och min vän Natalie har dessutom funderat på att bli sambos. Jag tror att hon skulle vara den bästa sambon man kan tänka sig! Det är ordning och reda på henne vettni! Skämt och sido, att flytta ihop kan vara en bra ekonomisk lösning och även ett fint sällskap. Jag känner att sommaren -09 kanske kan bli den bästa! Jag som så många andra har nu tagit klivet ut i vuxenlivet. Det låter konstigt att säga, men så är det faktiskt. Är jag kanske vuxen nu?

Nu måste jag hänga upp min blöta tvätt och sedan göra mig iordning. Jag och mamma ska en sväng till OBS för att inhandla en del saker till bland annat min resa. Ha en fortsatt trevlig dag. Puss & kram!


Studenten -09

Tusen tack till familj, vänner, nära & kära. Ni alla har gjort min senaste vecka till den underbaraste i hela mitt liv. Så mycket glädje, så mycket lycka. Balen var obeskrivlig och även så gårdagen då jag tog studenten.

Dagen började med champagnefrukost i stadsparen i Lund. Sjukt taggad stämning. Sång, dans och kärlek i hela parken. Jag och min klass marcherade vidare, genom Lund och runt i stan. Adrenalinet pumpade. Till slut slog vi oss ner på Old Bull för att skriva i varandras mössor och äta en god lunch som bestod utav revbensspjäll och klyftpotatis. Tåget gick vidare mot Mynta där jag och grabbarna värmde halsen med en shot och därefter haffade vi en taxi upp till skolan. Klockan var då närmare två och stämningen var på topp! Väl framme i skolan upptäcker jag att min redan korta klänning spurickit i sömmen, givetivs i rumpan. Fixar-Stina tog fram nål och tråd och så var min "visa hela rumpan"-oro som bortblåst. De kommande två timmarna bestod utav kramar, skålande, skrålande och fotografering. Adrenalinet fortsatte att pumpa runt om på skolan. Klockan fyra var det dags för tebjudning och alla placerades vid sina bord i idrottshallen. Det blev baguette, dricka och uppträdande. Kickern och jag körde några moves på dansgolvet också, som vanligt alltså. Vid denna tidpunkten började min röst att svika en aning, men det hindrade inte mig. Nära och kära började så smått fylla skolgården och spänning steg. När tiden var inne marcherade vi klassvis bakom våra fina skyltar mot C-huset där vi en liten stund senare skulle bli utsparkade. I väntan på att klass efter klass sprang ut var det sång och peppning till max för samtliga fulla studenter. Efter en stund var tiden inne. Det var vår tur att springa ut och visa vart skåpet ska stå. Sekunderna innan hade jag en känsla jag aldrig någonsin haft. Adrenalinet pumpade ut i fingertopparna och händerna skakade. Lyckan och glädjen går inte att beskriva. Jag var först ut på scenen och min röst höjdes till max. Där stod jag och hela min klass, vi skrek och hoppade framför ett hav utav människor för att uttrycka vår lycka och glädje. De två minuterna går inte att i ord beskriva. Det måste upplevas!

Väl nere på marken omfamnade mitt hjärta Natalie mig med varma kramar och pussar. Med stora kliv gick vi till min familj och fler vänner. Massa pussar och kramar blev det och sen vidare mot det fantastiska flaket! Först upp på flaket var givetvis jag och Kickern. Därefter körde vi runt i stan en timme, det var en timme som inte heller den med ord går att beskriva. Jag älskade det! Det är det absolut bästa jag gjort i hela mitt liv. Halv åtta blev vi avsläppta och jag för att bli hämtad utav min älskade bror och hans feta bil. Vet dock varken vad den heter eller vad det är för någon bil. Jag skulle beskriva den med sju ord. Stor, röd, sjuk, flak, ny, glansig och grym. Bilder läggs givetvis upp på den sen. På sidan stod det "STUDENT 09 - Jennie Ström". Tack älskade Daniel som fixat och donat med det. Ni är underbara allihopa! Väl hemma togs jag emot utav familj & vänner. Även det var en otroligt häftig känsla! Tack till alla er som var hos mig och även ett stort tack till er som tittade in för att säga grattis. Ni är underbara som förgyllde min dag och gjorde den till det absolut bästa jag kunde fått. En del ansikten som tittade in senare värmde i hjärtat. Tack! Mellan tolv och ett drog jag mig till Lund för att röjja på Tegnérs. Det blev kanske inte lika lyckats som jag hoppats på, men det var kul att se er alla mina fina vänner. TACK SOM FAN TILL ALLIHOPA FÖR EN UNDERBAR TID. BIG LOVE!

Bilder kommer att läggas upp på facebook! Titta och njut, det gör jag!











Balen -09

Dagarna flyter på med massor utav fix inför både det ena och det andra, det är därför jag inte hunnit uppdatera bloggen. I måndags var balen och jag kan inte säga mer än att det var underbart och verkligen ett minne för livet. Dagen började med håruppsättning hos Emma vid tio och jag blev riktigt nöjd! Därefter fick jag en sminkning utav Heidi. Gud vad duktig den tjejen är, tack så jätte mycket! Jag blev uppassad med fotbad, mamma smorde in mina ben medan jag drack vin och sedan blev det fotografering. Jag kände mig som en prinsessa. Ett stort tack till er som spenderade dagen tillsammans med mig.

På eftermiddagen dök min fina baldate upp hemma hos mig, stiliga och granna blev vi sedan fotograferade tillsammans. Det blev ett glas vin till innan det bar av till Lund och AF Borgen. Gud vad fina ALLA var! Vi fick tre rätters middag och efter det tog vi en sväng till stortorget för lite mer alkohol, sedan gick vi tillbaka igen. Runt elva öppnades dörrarna till Tegnérs för festen. Sedan minns jag inte ett smack. Haha, skämt och sido. Jag hade sjukt kul där inne, tillsammans med alla mina fina vänner. Med blodiga fötter öppnades åter dörrarna till AF Borgen klockan tre och då satte efterfesten igång. Skorna åkte av och det blev barfota för hela slanten. Det bjöds på nattamat och dans till solen gick upp. Jag njuter. Tack som fan till alla som gjorde min kväll till en utav de bästa. Det finns mycket bilder från denna kväll och jag har lyckats att få tag i en del. Tänkte att jag lägger in ett par stycken nu här på bloggen, så läggs resten in senare på facebook!























RSS 2.0