Smakprov..


Dumma blogg!

Orh! Vad är det med blogg.se ikväll? Tar evigheter att logga in och ännu längre tid för hemsidan att förstå att Jennie vill skriva ett nytt inlägg. Men, nu är jag här i alla fall.

 

Städningen är done and done, även så handlingen och träningen. Jag känner mig nöjd! Unnade mig en liten stund i solariet när jag ändå var nere i centrum. På tal om centrum, jag lovade Fridah ”liten” hovbrandt att berätta om min trip. Jag gick, och gick, och kom ner till centrum, svängde av mot biblioteket för att hälsa på gerd och inga, mina vit och grå håriga vänninor och därefter besökte jag resten av ålderdomshemmet på Ica! J Mycket trevligt. Hängde först lite vid mejeriprokukterna sedan vid te-avdelningen. Blir nog te-party nästa vecka! LÄNGTAR!

 

Jag hoppas att jag gjort dig nöjd ikväll Fridah och ring mig ikväll angående imorn! Annars….. Splääsch!'

 

Jag och Linn körde ett grymt pass på gymmet ikväll. Kondition, rygg och biceps. Bra jobbat snäckan. Nu har jag precis avnjutit en kopp chailatte och ska slänga denna kroppen i duschen. Det behövs! Sen ska jag krypa ner i rentvättade myskläder och slutligen i en renbäddad säng. Tror jag tänder lite ljus också..


Kom igen!

Håller fortfarande på med att städa. Har plockat undan, dammat, renbäddat och donat nu. Har bara damsugningen kvar sedan ska jag handla! Det går sakta men säkert framåt. Känner att jag borde sätta fart. Har ju en tendens till att fastna framför datorn med jämna mellanrum.

Tittuuut & sätt fart!

Städning

Godmorgon alla söta! Allt bra med er idag? :)
Fotograferingen gick bra igår. Trots att jag bestämt mig för att inte bli fotograferad när jag vaknade igår (ibland är det bara inte rätt dag för att stå i "rampljuset") så blev det ett par fotosessioner. Kan väl sammanfatta det med chokladsås, fingerfärg, skogsmulle & pokerbitch. Visar ett par smakprov senare idag.

Nu ska jag ägna eftermiddagen åt storstädning på rummet och damsuga hela lägenheten. Ska även handla mjölk, toalettpapper och bröd. Även tvätta om jag hinner och så ska jag även träna. Har inte riktigt bestämt mig för hur ännu.. Gym? Simma + basta? Power walk? Vad tycker ni? Tror att jag går förbi Linn senare i alla fall och ger henne en kram. Förresten.. visst låter det som att jag bor ensam? I egen lägenhet? "Städa, tvätta, handla osv." Höhö.. Men icke :) Icke ännu.. Men man måste ju givetvis hjälpa mammsen som jobbar hela dagen och halva kvällen! Inte så motiverande att ta tag i tråkiga sysslor efter en arbetsdag. Och faktum är att det är MITT rum jag ska städa och MINA kläder jag ska tvätta. (A) Haha.. So just do it..

Nu ska jag sparka mig själv i röven. Ha en utomordentlig start på en ny vecka mina vänner! Vi hörs senare!!

Fotografering

Natalie ringt och väckte mig för två timmar sedan och då kände jag inte för nåt annat än att somna om igen. Men jag tog mig i kragen och pallra mig in i duschen. Ska iväg och fotograferas med Natalie idag hos Jocke i Lund och jag orkar verkligen INTE fixa mig! Så det lutar åt jennie goes crazy med chokladsås i facet.. Då slipper man fixa hår och smink..great! Den 13 december ska jag dit tillsammans med Linn. Ska bli roligt. Höhöö. ;)

Jag sitter här helt färdig men min buss går inte förrän om drygt en timme. Så jag får snällt vänta. När vi är klara hos Jocke så åker mössa och vantar på för då är det julskyltning och mys tillsammans med mina vänner i stan. Dricka glögg och titta på tomtenissar. Julen närmar sig med stormsteg nu och det är sjukt vad året har gått fort!

Jag måste komma på ett nyårslöfte.. Idé någon??

Puss & Kram, vi hörs ikväll när jag kommit hem igen. Ha en underbart skön söndag!



( Inte jag på bilden. Ni får se mitt resultat sen. )

Innebandyfest

Tja på er..
Idag har jag jobbat på Lund Arenan där det var en tillställning åt alla innebandyfreaks. Först var det en massa matcher sedan anårdnade vi tacobuffé, dyck och massa trevligheter. Nu är jag nyss hemkommen från Lund och är halvvägs ner i sängen redan. Ska bli skönt att nanna lite faktiskt. Imorgon åker jag till Jocke tillsammans med Natalie. Det ska bli trevligt, men jag är svullen. Hate it..

Godnatt mina vänner!

Lund Arena

Godmorgon på er! Jag vaknade för 45 minuter sedan av att jag ställt mitt alarm på mobilen tre gånger. Tre olika tider. Det ringde ju hela hysteriskt här i en hel kvart. Men, jag kom upp tillslut i alla fall. Trött som jag är efter gårdagen som blev relativt lugn, eller.. skum. Ja jag vet inte hur jag ska uttrycka mig men jag berättar mer om det när jag kommer hem ikväll/natt. Nu har jag precis rotat fram en vit skjorta, svarta byxor och förkläde. Ska slänga denna kroppen i duschen och sedan bär det av till Lund där jag ska servera på en innebandyfest (?).
Det blir säkert trevligt trots min trötthet. Men ett par glas med vatten till så piggnar jag snart till!

Sjukaste att jag vann på bowlingen över vår bana igår! Haa.. Kryll halka efter med tre poäng. Suck on that bitches ;)

( gammal bild från serveringen i skolan )

Hårdocka

Jag fortsätter att fixa i min egna lilla takt. Nu håller jag på att tvätta mina extensions. De ligger just nu och gonar sig i hårinpackning på badkarskanten. Det ser inte okey ut alltså. Haha.. örk.

( det ser mindre nice ut när det inte sitter på huvudet måste jag säga )


Godmorgon

Nu har jag precis vaknat. Eller mja, för en kvart sedan. Har precis laddat en maskin med tvätt så nu ska jag göra mig en god kopp te och titta på gårdagens avsnitt av Mammas pojkar. Mysmorgon! :) Ska ladda inför ikväll då vi ska fira Johans 20 års dag med fest, bowling och utgång! Det kommer att bli dunder trevligt hoppas jag. Jag får dock ta de lilla lugna eftersom att jag fick en förfrågan igårkväll om jag kunde ställa upp och jobba imorgon på Lunds Arena. Skulle servera på någon Innebandyfest :) Hoppas att det inte är damlaget ;) höhö.. Nej nu ska jag göra mig lite te!

Ha en trevlig förmiddag :) Kram!


Varför liksom?

Nämnde i tidigare inlägg att jag skulle simma med Linn idag. Men är det inte typiskt, att när man väl tagit sig själv i kragen för att göra någonting bra och någonting man gör väldigt sällan så ska det uppstå hinder?
Just att jag packar ner en Nalle Puh - och en pocahontas handduk för att promenera bort till badet och köra ett bra simpass på en timme och basta 45 min därefter och när vi kommer fram prick klockan 17.00 så går vi glatt in för att betala..

Linn; Hej! :) Vi vill bada!
Snubben; Jasså, det vill ni! Men det får ni inte.
Linn och Jennie i kör; Va ?!?
Snubben; Nej, vi har stängt mellan 17.00 - 19.00 på Torsdagar. *BIG SMILE*
Vi; Skojar du med oss? *Fem hundra elva rynker i pannan och en halv tår i ögat*

Vi vänder på klacken med hakan släpandes i golvet efter oss. Seriöst nu. Det finns 365 dagar på ett år. Jag har inte badat på badet i Staffanstorp sen jag gick på högstadiet!! Om ens då? Men just idag, just klockan 17.00 när vi fått för oss att SIMMA vilket aldrig hänt innan. Då håller dom stängt i två timmar?! Jävla idioti..

Men.. vi slog våra två hjärnor samman och stack till gymmet. Efter det begav vi oss hem till Linn för att äta hemmagjord räksallad. Denna goda räksallad innehöll räkor, ägg, majs, lök, sallad, gurka och paprika. Till det lite kvarg och kryddor :) Kvällen har bestått av en jääävla massa snack, trams, skratt och till och med en och annan tår från ögat mitt. Jag älskar dig min vän! Du är helt underbar.

ÅÅÅH! Inte att förglömma..Klara, världens sötaste puppy!!
Nu har jag precis kommit hem och ska krypa ner i sängen vilken minut som helst. Sov så gott!

( Ge mig en sådan liten söt och MYSIG hundvalp!! )





( inte världens bästa bilder, men det är inte lätt att få henne still mer än 1 sek )



Promenad..

..i storm! Och inte bara det.. det pissregnade också. Regnet riktigt slog mot mina kalla och röda kinder. Men inte hindrade det mig :) Det är så skönt när det är done and done.

Just nu går "Whatcha Say" på repite.. jag behöver lite ny och fräsch musik, för tyvärr är jag bäst på att spela sönder låtar ganska snabbt. Tips? :)

( Såhär grått och tråkigt är det nu. Tyvärr ser ni inte att det är halvt storm och massa regn, men jag kände de. )

Update

Jag ryckte till av telefonen för snart två timmar sen. "Natalie kiixet" stod det på hela luren. Vi snacka massa tjejsnack i en timme, då jag hann få upp röven ur sängen, släpa mig ut i köket och göra en chailatte men spiller ut hälften över micron, diskmaskinen OCH golvet. Det går bra nu kompiis!

Hela morgonen har jag kännt att jag befunnit mig i någon konstig sinnesstämning. Ingen djup sömn med andra ord och vaknat hela tiden. Men inte på ett jobbigt sätt, utan på ett underbart sätt. (?) Alltså.. Jag har drömt en massa, slått upp ögonen (medan jag fortfarande drömt), vridigt och vänt på mig, slått igen ögonen igen osv. osv. tills jag sätter i en klämma i mitt hår. Jag menar, VARFÖR?? Jag minns att jag satte upp "luggen" i en klämma för att det skulle se bättre ut? Haha, mjo.. Jag blev säkert mycket snyggare!!
Jag drömmer alltid så himla mycket, och ofta rent störda saker. Så jag skulle vilja läsa om vad drömmar betyder. Det sägs att man kan lära känna sig själv på ett annat sätt genom den vägen. Jag har en gång tidigare i mitt liv fått förklarat av en gammal dam om varför jag hade just den drömmen jag hade. Och gud vad logiskt det blev tillslut.. Spännande faktiskt!

Nu ska jag bädda sängen och plocka iordning lite i lägenheten så mamma slipper ta det när hon kommer hem från jobbet. Ja, visst är jag en omtänksam dotter.. Ibland ;) Och vet vad jag mer ska göra idag? Simma! De ni.. :) Tur att jag har Linn som sparkar mig i röven. Hihi.. Jag är ett vattendjur och har alltid varit, men ska sanningen fram så hatar jag att simma. Man känner ju inte om man blir varm eller svettig? Man känner liksom inte att det gör nytta. Nej, då är det mycket roligare att plaska och dra linn i fötterna :)

Förlåt, nu blev det ett ganska långt inlägg. Jag avrundar här och återkommer senare idag.

( Jag slänger in en bild på mig och GB. Detta var på midsommar, bara tre timmar innan vi droog till Magaluf <3 )



Taken

Jag såg precis "Taken". En sjukt bra film! Om ni inte sett den redan, så se den!
Det blev ingen spinning idag. Jag känner mig för trött. Jag ska ut och gå sen eller bort och svettas på gymmet en stund. Lunch på Vipan imorn? :)


Tankar

Är det bara jag som längtar till nyår?
Jag vill ha en underbar nyår med mina vänner.
Iår får jag nog hoppa nyårs kyssen.
Men det gör ingenting så länge jag har mina vänner.
Jag får kramas med dom istället :)
Jag har hittat en jättesöt klänning på Gina Tricot som jag tror att jag vill ha på nyår.
Svart med massa glitter och jätte läcker. Volanger ner till, över rumpan.
Jag tror att jag måste ha den.
Den hade varit perfekt.
Iår ska jag smälla en raket.
En raket för 2010 :)
Det var längesedan..
Förra året såg jag bara kor och åker.
Kanske en raket.
Men det gör ingenting.
Den nyårsafton är minnesvärd.
Jätte fin.
När vi har smällt raketer ska vi visa Jönköping vad fest i Malmö är!
Om vi säger.. en grad mildare än Mallis.. men bara en grad :)

Jag sitter just nu och dricker tropiskt te.
Den smaken är svingod.
Men helst vill jag har chailatte.
Det var slut.
Jag lyssar på en massa gamla låtar.
Som väcker en massa gamla minnen.
Det är skönt ibland.
Jag blir glad :)
Nu sover min fot.
Riktigt hårt..
Det sticks så jag måste väcka den nu.
Ikväll ska jag på spinning.

PUSS!






..just det..

Jag orkade hålla ångan uppe i cirka 120 minuter under dagens gång.. då städade jag och provade min nya mössa.

GÅ OCH LÄGG DIG JENNIE!



Galen helg.

Nu är denna händelserika helg, tillsammans med mina vänner över och gången.
För att sammanfatta den så säger jag följande; Halva IDOL och tagga-feelings med Amanda hemma hos mig, förfest i Malmö med Ragnar som är brudmagnet, Dans och utgång på baksidan av Hipp, efterfest (läs; chill) i Limhamn, liggsår i ryggen hela Lördagen, hem för att tagga om på nytt i duschen, åter förfest hos Fredrik i Malmö med min bästa Natalie, hennes bästa Rasmus och bästa Pancho, avskedsfest för Jonas och en totalt utflippad fyllefest i Håkanstorp, Linn iklädd löparkläder 02.00 en lördagsnatt.

Jag tror att jag fick med det mesta där. Idag har sängen varit min bästa vän. Puss på det!


Det du aldrig hör skär i mitt hjärta

Som lite flicka var hon väldigt mycket för sin mamma
Du kunde knappt röra henne men hon älskade sin pappa
Hon bekräftade dig inte som du begärde
hon bara gav sin kärlek som ett barn kan göra

Åren gick och du gick ifrån henne
för ett tag trodde jag
Snart förenar du dig med din dotter igen
Du ska bara slicka dina sår
och så småningom bättre mår

Turbulenta år följde då barnen försökte
pojkarna kunde du prata med
men din flicka glömdes bort
mer och mer
Hon bad och bönade om att du skulle
se henne, höra henne, ta del av hennes liv
Du gjorde dina tappra försök
men gav snabbt upp
då flickan som älskade dig
påminde för mycket om ett annat liv

Flickan blev vuxen
och gick på sin väg utan dig
vägen gick upp och ner
men hon klarade sig förvånansvärt bra
Dock grät flickan efter sin förlorade far
Hon bad och bönade se mig hör mig
Jag finns också här
Men hennes röst tystnade så småningom
Hon blev aldrig hörd för det hon sa
hon blev aldrig accepterad för den hon var
Och lågan som brunnit för hennes far
Slocknade....

Rak som en linje

Är det bara jag som känner att dagarna bara går? Snarare springer iväg och faktiskt på ingenting. Det känns som att man sover, vaknar, äter, tränar, slappar, sover..osv. Jag vill jobbar mer och hitta på roliga saker! Jag vill beställa resa vilket jag inte kan göra förrän jag har mer jobb. Jag vill ha lägenhet och säkrad framtid.. Snälla, låt det hända något snart. Ta dig i kragen Jennie!

Nu har jag precis lagat och ätit mat. Spacy thai soppa och grillad kyckling. Tidigare idag var Amanda här och sedan har jag promenerat både ensam och med Linn :)

Nu orkar jag inte skriva mer, känns meningslöst just nu. Händer inte mycket i "dennes" liv för tillfället.
Jag ska ut till helgen. Jag ska slå klackarna i taket. Ja, för fan vad jag ska ha kul!

Fortfarande kass

Hej bloggen! Det har inte blivit någon uppdatering idag men nu är jag tillbaka. Imorse drog mamma upp mig klockan elva för att köra till mormor. Stackarn har blivit sämre och jag lider med henne :( Usch.. Vi köpte i alla fall med oss blommor och choklad vilket jag hoppas blev uppskattat och goda ostfrallor till frukost. Efter det gjorde vi ett par ärenden i Malmö för att sedan landa hemma i Staffanstorp igen. Hela kvällen har jag spenderat hemma hos Linn. Tillsammans med Te, peppakakor och "Mammas pojkar".. Håll mig i dallas för det programmet alltså! Men det är ju tydligen sådant som går hem hos Svenska folket :) Hihi.. Tim pratar skit fult, Anders är skäggig och Bobby pratar charmigt och har världens sötaste mamma! Haha..
Vad säger ni, skulle ni kunna ställa upp i ett sådant program om ni blivit erbjudna? Ändå händelserik semester ;)

Nu ligger jag hemma i sängen, med svackande feber.. Linn har fått värma mig med filtar och grejer :D Har faktiskt laddat hem "One tree hill" för att ge det en ärlig chans.. - JA! Jag kan vara den enda som inte sett det heller förr? Jag hittade inte "Gossip girl" med svensk text. Och med min svin kassa engelska funkar ju det tyvärr inte..

Önskar er alla en god natt! :)

Hej..

..Jag heter Jennie STRÖM, en gång när jag var ute o cyklade med min ELcykel så VOLTade jag tack vare att jag fick SLADD, jag slog i mitt huvud och tänkte: här har jag ju WATT förr?


GODNATT!

Natt-zone

Haha, jag pallar inte med mig själv på natten. Jag låter bilderna tala för sig själv!


Besök

Åh, jag stod och bakade (läs; slängde) ihop en paj för ett par timmar sedan och plötsligt står Linn i dörren. Jag lovar att hon kände lukten från andra sidan staffanstorp! Sjuukt underbart med vänner som kommer förbi, kollar läget och kramas lite trots att man hostar och är allmänt rälig. :) Nu har hon nyss gått i alla fall och jag har lagt mig i sängen. Tänkte ladda ner en film kanske. Eller Gossipgirl ? Alla tjejer har pratat så himla mycket om den serien medan jag aldrig sett de? Känns som att man borde ge det en chans. Men vart hittar jag det? Kan någon snällis hjälpa mig kanske :)

PUSS

( Jag glömde bort att fota pajen när den var klar i ugnen, så på bilden ser den bara ut som gegga! )



Människa igen

När man ligger hemma och bara degar som jag göra dessa dagar är det otroligt skönt att bada/duscha av sig. Det liksom känns som att man duschar av sig febern för en stund :) Så det har jag alltså precis gjort. Nu sitter jag uppkurad i min fåtölj på rummet och lyssnar på gamla låtar med James blunt.. Från det ena till det andra, jag vill träna!! :( Buuhu.. Jag som skulle komma igång så flitigt denna veckan. Yeah right, hann träna ett pass sen låg man där. PANG BUUM.

( en nyduschad jag )

S.O.S Familj

Godmorgon, eller godmiddag. Mamma väckte mig runt elva tiden tror jag, sen hoppade hon in i duschen och jag var super kissnödig så jag fick snällt somna om igen. Synd va? Hehe.. Gick upp för en timma sedan och sitter just nu med en ost macka och två kokta ägg och tittar på S.O.S Familj. Man blir lite frustrerad när man ser vissa avsnitt, där man själv som nitton åring kan räkna ut vad mamman borde säga istället för vad hon säger och gör. Men men, det kanske inte är så lätt alla gånger. Jag ska försöka minnas detta inlägget om 20 år. :)

Febern går upp och ner, med hjälp av alvedon. Frossa, svettas, frossa svettas osv. Hosta och huvudvärk och ont i armen fortfarande, men tror dock att det är på bättringsvägen! :) Mamma är och handlar nu och jag bad henne handla hem massa TE. Mums! Nu ska jag titta vidare och njuta av min frukost.

TJING!

Hej!

Hur har er dag varit? Mår ni bra? Förhoppningsvis i lite bättre tillstånd än mig. Ännu har det inte blivit bättre, jag går på alvedon och det går upp och ned. Jag har spenderat kvällen i sängen och framför tv:n med både öppna och slutna ögon om vart annat.

Ligger och kikar lite på internet och råkade klicka mig in på någon sida där man kunde köpa skor med paraply. Visst kan det ibland vara irriterande att ha ett par nya, vita skor just den kvällen det börjar pissregna?
Men skulle ni kunna få för er att sätta paraply på fötterna? -Inte jag!


Movietime

Nu har jag laddat upp med två filmer och mys på rummet. Duschat av mig svetten som rann ur mig när jag tryckte i mig alvedon och febern skönk. Nu har jag precis satt på filmen "Blood and bone" och nästa blir "I love you Beth cooper". Den första är en boxarfilm tror jag. Biffar som leker sönder.. Och den andra filmen ska nog vara en komedi från 2009. Nu ska jag mysa vidare :)



Förlåt...

...Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt...Sorry !

Jag tar tillbaka det jag skrev igårkväll. Med att jag tyckte att folk överdriver smärtan efter sprutan. Hell no! Jag är dunder sjuk. Har inte kunnat sova sen kl 4 inatt, ont i hela kroppen, armen värker värre än att ligga på en nygaddad mage, kramper och skakar hejdlöst av hög feber. Nu kan jag inte röra mig ur sängen och detta sugen sten hårt! :(


Överdrivet

Godkväll!
Om jag själv får lägga in ett par påståenden angående det här med vaccinationen mot grissjukan så tycker jag att folk verkar överdriva sjukt mycket! Vaccinationen skilljer sig inte mycket åt från andra vaccinationer som människor runt om i sverige tar dagligen, visst? Men varför gnäller då alla om att dom har så fruktansvärt ont i armen? Då vet dom inte hur ont känns. Nu är det 7 timmar sen jag tog min spruta och det enda jag kan känna är en känsla av att någon slagit mig hårt på nerven eller ungefär som ett stort blåmärke. Andra kanske känner totalt annurlunda, jag vet inte?

Har ni fått ont av vaccinations sprutan mot svininfluensan? :)


Under kvällen har jag även varit på gymmet, har ju inte varit där på en och en halv vecka nu. Men (läs; men) idag är det ju Måndag, vilket innebär nya tag och ny energi. Idag körde jag mage och rygg. Det blev en mjukstart då det blev en del prat under tiden men imorgon är jag igång igen!
Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på Ensam mamma söker (extra material) på tv3.play eftersom att det var sista avsnittet igår. Ja, jag vet. Jag tittar varken på Gossip girl, desprate housewife eller vad det heter eller OC, så jag MÅSTE jag följa nåt. Nu råkade det bli Ensamma mammor då det går söndagskvällar. Hihi..

Sov gott!

Taggar inför gymmet!

Gris spruta

Nu ska jag ge mig iväg för att få sprutan jag med. Har hört att många blivit sjuka efteråt, och mått dåligt. Men och andra sidan, bättre att må dåligt i 4 dagar än i kanske två veckor.. Jag skulle vara där mellan 15-17 tiden så jag ska snart kila iväg till vårdcentralen.

Berättar hur det gick senare.


RSS 2.0