Flitig !

Ja, då var även denna torsdag över. Mamma väckte mig kl 9 med ett "kuuukeeleekuuu" som hon lovade mig + rulla upp persiennerna och säga "gooodmorgon gumman!! :D " .. Haha, det är viktigt de där förstår ni. Dels lättare att vakna och faktiskt, om jag tänker efter så dröjer det kanske inte jätte långt tid kvar tills jag kanske aldrig får vakna så av sin mamma igen. Eller kan jag be dig komma hem till min lägenhet (när jag har en) och skrika kukkeeleku? .. När hon väckte mig tyckte jag att det var ätt jävla sätt att väcka mig DÅ, för jag drömde nämligen att klockan var 11.20 (?) av någon konstig anledning. Mamma sa då i min dröm "Men jag tyckte du så ut att sova så skönt, så jag lät dig sova".. gaah vad arg jag blev. Haha.. normalt folk tycker kanske tvärt om. Att det vore jätte skönt..

Upp kom jag i alla fall. Studsade upp på min cykel, även kallad för bajken och for till solariet. Givetvis var det äldsta (men bästa enligt mitt tycke) upptaget så jag fick ta ett nytt och dåligt, PLUS dyrare.

När jag var iordning igen tog jag bussen till IKEA för att inhandla diverse saker till min garderob. En "hylla?" ..hm.. något liknande, 24 galjar och så kunde jag inte hålla fingrarna från doftljusen.
Att få det här med mig ända hem till Staffanstorp med endast två händer var en mardröm. Men det gick och jag kände mig som en uteliggare med halva hemmet på cykeln när jag cyklade hem från busstationen. Men jag blev nöjd.. för jag kirrade det!.. :)

Väl hemma har jag pillat, fixat, rensat och organiserat med garderoberna och ni anar inte hur fint det blev! Blev heel nöjd faktiskt. Måste också erkänna att nu ser jag ju faktiskt att jag äger en heeel del kläder. Nu när man ser dem på ett annat sätt.. hihi

När jag var klar och IDOL var slut så hoppade jag på cykeln för att sticka och träna. Tränade ju igår också och ska träna imorgon, så idag blev det endast löpbandet en timme. Försöker få in så mycket information nu från alla håll och kanter som möjligt, för att lära mig. Jag har ju ett mål.. och det målet ska jag nå!

Nu kliar min tatuering förskräckligt mycket så ska smörja in den med helusan nu. Slänger in ett par bilder också.

PUSS & KRAM!


Jag innan jag skulle pysa iväg till IKEA.



Vit tröja: Cubus
Kofta med päls: H&M
Legins: New Yorker
Svarta stövlar: Gamla från förra året. Din Sko kanske?


Snickar-Jennie! (H)


Det gick frammåt....


Kanske inte fullt normal..men vem har påstått det?


FÄRDIG! :D Om ni behöver hjälp med att snickra IKEA mojjs, ring; 0735-3989......ppff.. ;)


My life would suck whitout you!

Nu har jag tagit en alldeles för lång paus ifrån bloggen, IGEN. Men nu är jag tillbaka med ny och possitiv energi som jag hoppas kunna sprida som fågelfrö runt om kring min aura. :)  

Jag tror att det är ca. 3-4 veckor sedan jag uppdaterade här sist och som jag sagt innan skriver jag av mig när jag känner behov utav det. I vilket fall som helst så äger mitt dygn fortfarande 24 timmar, och det hinns med en hel del. Augusti månad bestod nästan enbart av jobb och leéndet satt där det skulle igår när lönen rullade in på kontot. SÅ skönt. Mindre skönt är det nu när det tyvärr blivit betydligt mindre arbetstimmar. Jag var sjuk nästan hela förra veckan och min söta mamma beordrade mig att stanna hemma för risk av svininfluensan. Jag gjorde som hon sa, ett par dagar och hittade som tur var tillbaka till mina pennor och ägnade en hel del timmar i skissblocket. Nu står jag på benen igen, frisk som en nötkärna. veckorna har bestått utav en massa rundor på stan, fika, fest och mys med mina underbara vänner.

Jag har faktiskt också hunnit fylla 19.. så.. grattis till mig ;) Hur den där natten slutade tror jag vi hoppar.. Eller vad säger du Linn? Till nästa gång ska jag i alla fall ha ett taxi nummer på snabbuppringning. Haha.. inga fler sådana äventyr hjärtat.

Vet ni vad?!
Igår.. var jag och köpte ett årskort på gymmet!! För nu jävlar ska det bli ändring på denna tjejen. Att må bra i både kropp och själ är väldigt viktigt har jag hört. Så nu blir det tre dagar i veckan på gymmet för min del. Jag är taggad!.. (Känner redan hur träningsvärken är på väg, förhoppnignsvis inte för att stanna). I fix this shit pepps!

..well.. jag ska skona er för ett tre-milars-inlägg. Men innan jag avrundar vill jag berätta att överskriften går till Madeleine. Min andra halva. Min älskade Mamma. Jag älskar dig!

Och vet ni en sak till?
Nu ska det absolut inte ta varken tre eller fyra veckor till innan jag skriver igen. Ska göra mitt bästa för att uppdatera ofta.

SMACK!

 


Min underbara mamma! :)


RSS 2.0