Tänkvärt.. och ganska kul!


Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon att ge dig någonting bättre. Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept ger hon dig ett mål mat. Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger. Så.... om du ger henne någon skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka ;)

Sjukling

Vaknade hos min pojkvän igår och kände direkt att halsfluss var på ingång. Svullna och röda mandlar tillsammans med hög feber och ont i hela kroppen. Värre blev det under dagen och kvällen då jag låg helt deckad i soffan hemma hos Mamma. Inatt har varit en jävlig natt. Vaknat allt för många gånger. Druckit vatten, kissat, druckit vatten, tagit alvedon, frusit, svettats.. You name it. Prick 08.00 imorse satt jag redo med luren för att ringa vårdcentralen för en tid till läkare. Fick tid till halsprov kl 08.30 för att se om jag hade några streptokocker i halsen. Till min stora förvåning kunde dom inte se några. Antingen beror det på att det helt enkelt är ett vanligt virus och inte halsfluss, eller beror det på att jag gjort halsprovet för tidigt.

Nu är det vila, vila och åter vila som gäller. Jag vill bli frisk så snabbt som möjligt och helst av allt träffa min älskling redan ikväll!

Önskar er en bra dag! KramSitter hemma hos älskling nu med Marras oc...

Sitter hemma hos älskling nu med Marras och hans flickvän Annie. Ska snart på fest så haaaa dee! :-))


Feeling på mig ikväll. Fleeströja och nydu...

img_0440 (MMS)

Feeling på mig ikväll. Fleeströja och nyduschad chillar jag i soffan hos hunni. Han kommer hem om 10 minuter då vi nog drar hem till svärföräldrarna en stund för lite mys. Väderprognosen för Malmö imorgon säger sol och 12 grader och jag hoppas innerligt att dom inte ljuger för mig. Ubder dagen blir det nämligen Shopping, mys och fika med älskling. Jag vill bara säga att vi tänker på dig, min fina mamma. Du är värd det bästa här på jorden <3


Tillbaka :-) Igen.. Ligger i skrivandets s...

Tillbaka :-) Igen.. Ligger i skrivandets stund i sängen och bredvid mig ligger min pojkvän och spelar poker på internet. Passade på att ta reda på de nya "inställningarna" för mobilblogg, och jag lyckades! Bloggen har som ni vet hamnat en aning åt sidan den senaste tiden. Varför vet jag inte riktigt, för tid har jag haft. Datorn har helt enkelt inte varit intressant och jag har i stort sett inte rört en dator under 4 veckors tid. Ska försöka att bli lite flitigare här nu, mest för min egna skull då det är skönt att skriva av sig om allt mellan himmel och jord. Många kvällar och nätter spenderas i Trelleborg där min pojkvän bor men inatt är vi i Staffanstorp. Dagen har varit lugn med ett besök på City gross. Handlade fläskfilé, stark korv, "rostad" potatis, bearniesås (stavning?), egengjord tzatsiki på kesella och lite annat smått och gott. Lagade god mat och pratade en lång stund. Sedan var det fotboll och jag sympati kollade LITE. Under kvällen gjorde vi ett besök på hos Tommie och Hanna. Nu har min arm somnat och jag ska försöka posta detta inlägg utan att klanta till det. Orkar inte skriva om allting :) Ska krypa ner under täcket och se om hunni gått plus eller minus! Mohah.. Sov så gott!


Testing testing

Testing testing


RSS 2.0