Söndag + födelsedag

Såå ja! Då vart även denna vecka slut. Det har varit en bra vecka med mycket träning och positiv energi. Måndag imorgon då som jag förstått de som och jag ser fram emot ännu en bra vecka. Den kommer i korta drag innefatta iphon, träning, vänner, lördagsmys, jobb (?) vet inte ännnu, söka jobb och kärlek. Låter bra va?

Idag fyller som sagt Daniel, min bror år. Klockan fem åkte vi hem till vårt "ex hus" vilken numera är Daniel och Maddes hus, de små gottegrisarna. Madde hade lagat extremt god mat. Kyclingfilé, potatisgratäng, vitlöksbröd, tzatsiki, jordnötssås och sallad. Lite "dagen efter" som jag vart så åt jag så det stod ur öronen. Glömde att göra plats för efterätten vilket kanske var tur, annars hade jag väl smällt i mig hur mycket som helst ;).

Nu har jag städat undan andra världskriget från rummet och duschat mig ren och fin. Slänger in några bilder från besöket hos Danne och Madde. Dock kassa mobilbilder men det får duga. Jag måste köpa nytt batteri till min kamera!

Födelsedagsgrisen och den ena kiisen! För första gången verkligen gillar jag en katt. Anledningen till att jag är mer hundmänniska än kattmänniska är väl för att jag endast stött på opålitliga kisar, som rivs och bits =((

 

 

Mellanbror och Hanna (flickvän).

 

Deras andra bebis :) Mamma, detta är nog vad barnbarn du får. Hihi..

 

Mami!


My little monkey!

Nu har jag varit en sväng i Malmö. Åkte till Triangeln för att förlänge mitt abonemang och skaffa mig en Iphon, men icke.. Det gick inte förrän imorgon. Irriterande när dom givit mig fel information. =(

Har ett tiotal videofilmer på mobilen från Stefans fest igår. Fråga mig inte varför. Sedan när började jag filma? Haha, massa suddiga bilder, ej värda att se finns där också förutom en. Linns extremt långa armar! Check it out!


 

 

Här har vi en bild vid ett annat tillfälle. Det är ett starkt bevis på att hon inte riktigt vet vart hon ska göra av dom varken när hon festar eller sover ! =D Haha.. Sorry Limpan <3


Ett stort grattis

till min storebror som fyller 23 år idag! Vi ses i eftermiddag. Love you!

 

Syskon bråk kram! <3



Home sweet home

Hemma med halmen, eller hur är det man brukar säga? Jan banan hämtade oss i Lomma nyss. Jag borde inte tagit den där sista cidern eller shoten. Vad vet jag.. Spelar roll vad? Snurrar gör det. Det gör det i vilket fall. Jag är så jäkla happy. Har fått de finaste orden både skrivna, svart på vitt och hörda i örat idag. Jag hoppas ni haft en bra lördag! Festen hos Stefan var grym. Han hade en redbull kyl fylld med öl och cider. Jag undrar vart han snott den? Han sa någonting om Göteborg. Sjukaste. Det var nice. Jag och Linn drog igång dansgolvet.

Egentligen är det en hemlig, kanske topphemlis. Vad vet jag. Men vet ni? I´m in love! <3

Sov gott dudes!

TJING !

Nu sticker jag och Linn iväg till Stefan i Lomma. Stressade som vanligt. Hur fan bär vi oss åt? Well.. Ha en sjuk lördag! Jag längtar till nästa.. =))))

Beslutsångest

Good shit. Tänkte skita i gym idag. Hinner väl egentligen inte, bara för att jag är såå långsam i allt jag gör. Linn hinner inte heller tyvärr, men Emma vill ha sällskap och en halvtimme på bandet skadar inte innan alkohol ska förtäras. Så, otaggad försöker jag nu tagga (?).. Hm.. haha! Skit samma, ska bege mig nu! Emma väntar..






Tillbaka!

Så.. Nu gör jag ett nytt försök! Har fått i mig lite mat i magen och slängt mig i duschen. Ikväll blir det som sagt fest i Lomma. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Börjar förvisso bli lite plusgrader nu, men det resluterar ju givetvis i att snön smälter och bildar en pool över halva Skåne. Håller med Linn om att det inte känns så roligt med klänning i detta skitiga väder. Lacklegins skulle kunna vara ett alternativ, men hur roligt känns det? Nej.. Får nog fan bli en klänning trots allt. Ska strax rota fram någonting ur garderoben tänkte jag.

Här näst ska jag ta tag i rummet och se om min jävla hårförlänging är användbar. Linn får klippa det, om jag nu hittar det. Jag satte saxen i det för någon månad sedan, sen dess har jag inte kunnat använda det. Det säger en del.. Låt mig aldrig sätta saxen i ditt år!


 

Nåt jävla löjligt försök av mig att bilda en pussmun. Inte min grej de där. Men, puss på det gott folk.



Gääääsp!

Har sovit riktigt oroligt inatt. Vaknat flera gånger, haft obehagliga drömmar blandat med bra drömmar. Ingen bra kombination. Nu sitter jag halvt döende i köket och blogggar. Har halvt bombat Linn och fick precis svar. Jag är astrött. Måste piggna till. Ska ringa henne nu. Hon vet inte vad hon har att vänta sig idag. Hoho! En Jennie med kanske grovt Cerebral pares. Men, mogen? - Nej!

Nu vet jag seriöst knappt vad jag babblar om. Jävligt onödigt. Jag avrundar här och återkommer när jag blivit människa igen ;)


Fredagskväll tillsammans med vänner..

..I Malmö. Jobbat idag, därav dålig uppdatering, eller snarare ingen alls. Faktum är att jatg uppdaterade imorse men wips så försvann allt och jag hann inte skriva om innan jag skulle ta mina ben för att promenixa till bussen. Malin kom in på jobb en kvart innan stångning, med andra ord kvart i åtta för att reklamera att par skor. Åkte därefter med Malin och Niclas till Malmö för att handla lite mat. Jag mitt yrpanna glömde ju matlådan hemma imorse så har fått leva på vindruvor hela dagen. Inte bra! Färdig grillad kyckling och lite potatissallad blev det när vi anlända hos Peter och Fridh.

Min kväll är lugn. Jag och Malin myser med tända ljus och skitsnack på balkongen och grabbarna dricker öl och taggar för eventuell utgång. Fest blir det för mig och Linn imorgon! Läängesen nu, närmare bestämt sen nyår skulle jag tro? Knappt okej alltså. Fira Stefan Smutsig Rehn som fyllt 20 hela år! Kan inte annat än att bli trevligt. Söndag sticker jag till stan och införskaffar mig en iphon precis som alla andra och därefter hem till min kära bror som fyller 23. Helgen är alltså händelserik men jag saknar.. som fan! Den som väntar på nåt gott..

Ni får ha en kanon bra fredag. Slå klackarna i taket, mys med vänner eller pojkvän, på jobb eller vart kvällen än bär er, ha det fett med nice!!

25 februari

Dagen har spenderats i Malmö med fika och vänner. Mys och gott med chaailatte! Nu har jag plaskat mig hem genom snö och regn. Hade nog gjort vad som för lite torr mark och lite sol nu. Men vem hade inte det?
Nu ska jag byta om till träningskläder och så småningom ta mig ner till gymmet för lite buuurn med Emma! Men innan det ska jag få lite mat i magen. Nu får jag skynda mig =) Chiaao!


 

 

Axelsmycke som Malin pillat ihop till mig av kedjor från Panduro Hobby




Update

Heej söta läsare! Haha, låter så jävla fånigt att skriva så. Precis som om jag skulle ha flera tusen läsare. Men det spelar ingen roll, för dom som läser, är ju söta som läser. Eller bara nyfikna? Haha, men det är väl det bloggar är till för.

Whatever.. När jag var hos Amanda var jag riktigt tveksam på om jag skulle pallra mig till gymmet ikväll eller inte. Då sa min sötnos "Klart att du ska till gymmet!" .. "Jaa!! Men det är väl klart att jag ska till gymmet.. ", svarade jag. Så lite efter åtta tog jag mig hem. Mamma bjöd på lite energi. Hm, någon röra. Vet inte exakt vad det innehöll. But onley good stuff! Lax, lättkesella, lök, chili osv. Såg inte så lockande ut. Men jag mumsade i mig en liten portion och hoppade pastan som hon lagat till. Det var faktiskt riktigt gott! När jag kom till gymmet vart Emma och dom andra två tjejerna till min förvåning också där! Började springa med mina ömma ben och gav mig fan på att jag skulle springa minst 20 minuter eftersom att Emma klarade det igår. And guess what? Jag sprang 30! Kanske inte så mycket för någon annan, men för mig, som aldrig varit någon runner är det bra kämpat! Plågade magen därefter och knatade sedan hem.

Jag bara känner hur energin pulserar i ådrorna och hur smilet drar sig mot öronsnibbarna. Visst låter det härligt? Det kan jag tala om, för er som inte vet, att det är det också.

Jag hoppas att ni har haft en bra dag. Imorgon åker jag in till stan för att träffa Malin och två grabbar som ska shoppa lite. Myspys! <3


Kör en liten dagens.

Skor fårn skopunkten 399:- (?)

Legins med nitar från Lindex 250:-

Svart linne från H&M

Tomas Sabo armband och lite annat krims krams.

 

Stram hästsvans. Inte riktigt jag, bara lite bekräm utav mig.

 

Amanda och hennes pudel! Haha, det är synd att jag inte lärt mig hur man slänger in egna videos ännu. Herre gud! =D

 

En trött Jennie på gym..


Semesterfeber

 

Kan man få annat än semesterfeber i denna kyla? Trots att vi är skonade här nere i söder så blir man alldeles febrig när man tänker på en varm strand, underbart sällskap, snorkla i kristallklart vatten och mysiga kvällar med god mat på restauranger. Åka runt på de olika öar som finns i Thailand och bara njuta av vad livet har att erbjuda. Aah! Låt mig kunna boka en resa till Thailand inom sinom tid! Drömsemester..

Nu har jag och Amanda kommit hem till henne. Att vi halvt frös ihjäl samtidigt som vi stod bredvid Apollos stora skyltar med underbara semesterparadis på bild gjorde ju inte denna sak bättre. Den som väntar på nåt gott...







Just for you!


Nu pyser jag in till Lund med Amanda! :)


Jag har lyckats..

Igen! Satan vad god min gröt blir helt plötsligt. Vaknade halv tio av att klockan ringde. Nu sitter jag och mumsar i mig en good liten portion med havregrynsgröt, en skvätt mjölk, litelite hallonsylt, kanel och kardemumma! Är det såhär gott kan jag äta det varje dag till frukost, utan problem!

Under dagen ska jag träffa Amanda innan hon flyger iväg till London och även göra ett besök i staden Lund!
Satt nyss och beklagade mig över träningsvärk i benen. Nu snackar vi rörelser i stil med en 90-årings, då jag fick det grymma förslaget.. Permobil! Givetvis.. Gerd? Sven? Inga? Va inte så sneakna. Langa hiiit!

Knockin' On Heaven´s Door

Det är inte mycket som uppnår känslan utav att varit igång en hel dag, tränat flitigt och på kvällen spola av kroppen i en varm dusch och därefter ta på sig mjukisbyxor och världens mysigaste tjocktröja. Smörja in ansiktet i en "brännande" Dove kräm. Ta på favoritmössan över det blöta håret och den största halsduken jag kommer åt. Gå ut o snön o ta frisk luft ett par minuter och bara njuta! Är ni med mig? Fan vad skönt det är! :)

Har givetvis alldeles nyligen utfört ovanstående. Har hela tvättstugan full med tvätt i tårkskåpet och torktumlaren, men har satt upp mig på den tidigaste tiden imorgon för att hämta det då. Det hinner nämligen inte bli tort annars.

Nu ska jag njuta vidare och bara relaxa!

Träningsmotivation

Jag har grym motivation nu. Känner att jag bara vill träna träna och träna. Det var verkligen på tiden. Den har varit ute och äventyrat alldeles för länge nu! Jag (& mamma) ska verkligen köra järnet nu. Vi ska nå våra mål, utan tvivel på att vi klarar det, för det är klart att vi gör. Med rätt vilja och rätt inställning så går det mesta sin väg!

Vaknade med skön träningsvärk i ben och rumpa idag. Härligt! Lyckades få ut Malin och Lilleman på landet också, mycket mysigt att dom tittade förbi och Mamma fick bebisfeber. Inte bra!! Hehe.. Hon längtar till barnbarn nu men det är nog mer lönsamt att säga till mina brödrar än mig. När jag skulle följa mina favoriter till bussen som ligger precis vid gymmet så kändes det lika bra att ta en timmes kondition när jag ändå vart i krokarna. Gick i raskt tempo så mina små ben knappt hann med i en timme. Ska försöka öka min förmåga att springa också. Det där med löpning har ju aldrig varit min grej, men ett förbannat bra knep om man vill förbränna. Så..mer löpning! Halv nio ska jag vara där igen för att köra ett rygg och biceps pass med Emma. Det blir inte jobbigare än vad man gör det till. Nu är det bara roligt och såå skönt!

Igår tränade jag mellan 20.15 och 21.15. Vilken fantastisk skillnad det gjorde när jag sen skulle sova. Jag var helt slut i kroppen och ögonen när klockan var 00.30! Annars har jag ju en tendens till att vara uppe halva nätterna. Jag tror att jag hittat min träningstid. Absolut skönast är ju om man tränar på förmiddagen, men nej. Det går inte. Jag vet inte hur många gånger jag satt mig för att träna på morgonen, men jag är bara inte människa då. Jag kan inte tänka klart och ännu mindre släpa kroppen till gymmet. Morgon promenad däremot. Det går bra. Riktigt bra om jag vill! :)

Sluttjatat om det. Nu ska jag dricka mycket vatten så min huvudvärk förhoppningsvis kan ge mig lite space under kvällen och klämma i mig lite lättkesella när magen säger ifrån! Inte dax ännu, men snart kan jag tänka mig.

Jag, innan idag! Känns lite enformigt nu? Bekvämt med mammas dator ju! Haha..


 


Gym!

Kom nyss hem från Malmö och har just bytat om till träningskläder. Ska om en liten stund bege mig bort mot gymmet och möta upp Emma. Är riktigt taggad för ett skönt benpass. Mindre skön blir det imorgon och kommande dagar då träningsvärken tränger sig på. Benen är ju inget jag plågar allt för ofta. :) Nu ska jag knata ut i kylan för att se om där finns en tvätt tid till mig ikväll. kriiisigt i garderoben nu! Trevlig kväll hörreni! Puss & kram.







Jag just nu..


I sista sekunden

Av någon konstig anledning får jag alltid för mig att slänga in ett blogginlägg när jag har ont om tid. Ganska opraktiskt kan man tycka. Jag ska nu åka in till Malmö för att snacka lite med Malin, sen hem igen. Då väntar ett grymt träningspass på gymmet. Ska bli riktigt skönt idag. Är det någon som är sugen att hänga på så hojta. Kram!

Mamma sitter här framför mig vid köksbordet. Detta var nog de mest seriösa bilderna jag lyckades ta. Fjant!





Jag idag. Blött hår som nu åker upp i en knut på huvudet och lite maskara och rouge på kinderna. Inte jätte märkvärdigt med andra ord.


Tatuering?

Det är nog lika för alla. 98% av det som en gång tatuerat sig vill göra det igen. Jag är en utav dom. I höstat gjorde jag en stor hyfsat plågsam tatuering på höger sida av magen. Den gjordes hemma, privat,  i fyra omgångar. Det var inte skönt någon av gångerna men trots detta vill jag göra det igen. Jag blir tveksam på om jag som tjej verkligen ska ha mer, just för att den jag redan har är så stor. Lagom är ju oftast bäst. Jag är grymt sugen på en betydelsefull text någonstans på kroppen. Helst "rundat" precis under ena bröstet på vänster sida. Men det känns uteslutet. Vill inte kladda ner magen totalt. Nej, det tåls att tänka på, inte en månad eller två, utan helst ett par år.

Tatueringar i lagom mängd är grymt! Så personligt.. och på en del riktigt sexigt!

Om jag kommer att ångra den när jag är 40 eller fött barn? - Mycket möjligt, men till ingen nytta. Gjort går inte att göra ogjort. Lever i nuet och tackar gud för att gym finns!



Söndagskväll

Söndagkväll och ännu en helg är gången. En mycket lugn sådan. Med både fredagsmys och lördagsmys avslutar jag nu med lite söndagsmys. Inte alls otippat? Hehe. Igår spenderade jag eftermiddagen och kvällen hos Linn. Blev bjuden på god indisk mat och åt choklad framför melodifestivalen. Melodifestivalen som är lika skrattretande varje år. Well, Darin gick vidare om det intreserar någon. Han var i alla fall bäst av de 8 bidragen så tur var ju det!

Somnade ganska sent inatt så när telefonen ringde 07.30 imorse visste jag uppenbarligen inte ens vart jag hade rumpan. Pratade i nattmössan gjorde jag utan att kunna erkänna det. Envis till tusen! Hihi, somnade i alla fall om efter samtalet. Vaknade alldeles för sent och har inte hunnit med speciellt mycket idag. Men det gör ingenting. Det är ju trots allt söndag. Mamma bjöd nyligen på söndags stek, sås och potatis! Riktigt gott. :)

Nu ska jag städa undan och dela upp lite tvätt. Det kanske är lika bra att springa ut i tvättstugan en runda också om där är någon ledig tid. När jag varit flitig ska jag klappa mig själv på axeln och sätta på en go film. Fy vad jag är trött på "ensamma" söndagar. Vore så mysigt att krypa upp i soffan tillsammans med en go famn och bara känna att man är två.

Hoppas ni haft en givande helg. Och kom ihåg! Gårdagen kan vi inte få tillbaka, men morgon dagen är vår att vinna eller förlora!







The way love goes

Dålig update idag, men hur är det man brukar säga. Man måste kunna vara sämre för att kunna vara bra! Eller? Haha.. vi hoppar det. Jag har i alla fall spenderat hela fredagen med Malin. Först en stund i stan sedan knallade vi hem till henne. Film, dippa, morötter och chips. Lugnt, skönt och härligt! :) Jag blir så extremt opepp på att festa och på utgång när det är så dåligt väder. Inte nog med att det har snöat och regnat, nu ska det snöa och regna samtidigt! Vilka skor är gjorda för det? 1,5 cm blask på vägarna. Så nu ska jag och mina kalla + blöta fötter gå och lägga oss. Krypa ner under ett varmt täcke med flera kuddar runt om kring mig. Mmh! Efterlängtat.

Hoppas ni haft en superbra fredagskväll <3

Stoppljus!

Fick order av Malin att inte lägga tid på att göra mig iordning imorse då jag skulle ta mig in till Malmö.. Jag gjorde som hon sa och tog vågat på mig mitt stoppljus. Ska inte sticka under stolen med att jag fick en del blickar mot mig. Malin skämdes en aning. Det var bara Leyton som tyckte att den vart riktigt cool!





Skön snubbe!

 


Done and done

25 minuter på bandet och därefter ett mag och bröst (mest mage) pass done and done.  Powerwalk 1h imorse, step och sedan gym och jag känner mig inte nöjd. Kan någon försöka förklara detta för mig? Man borde vara mer än nöjd! Well.. Två löskokta ägg och lätt kesella med kanel när jag kom hem och nu är denna dagen slut. Imorgon är det fredag och jag är sugen på massa vin, en inglasad balkong och dippa morötter. Får se vad Malin säger. Hihi..

Sov så gott mina vänner. Kram!

Såhär invecklad kan jag känna mig ibland..



Hittar den snaart!

Sitter här och försöker hitta motivationen. Har stepat 22 minuter för att få upp ångan men har svalnat igen. Tyyypiskt! Men vad trodde jag egentligen? Haha. Då är frågan, ska man slänga sig i duschen och sätta sig i fåtöljen och klicka igång en film eller ska man dra på sig varma kläder och pallra sig till gymmet för att skönt pass där? Gym eller film? Film eller gym?.....GYYYMM! Film kan jag för bövelen se efter jag tränat! Som en vän sa till mig, det blir inte jobbigare än vad man gör det till!! Lets do this (Y)




18 Februari

Hej på er! Behöver jag tala om och beklaga mig över att det är snöstorm? -Igen..

Man slutar aldrig förvåna sig över andra. Jag är ingen tankeläsare trots att jag ibland skulle vilja besitta den egenskapen. Whatever.. Idag startade jag dagen med en lång powerwalk tillsammans med Mamma. 09.30 var jag uppe ur sängen. Himla skönt! Ett besök hos mormor har vi också hunnit med! Som de flesta vet jobbar jag extra på Skopunkten i Lund och för en liten stund sedan ringde C från Skopunkten i Malmö för att ge mig några tider där också. Skönt! Nu ska jag klicka runt en stund på Platsbanken för att se om det ger någonting. För att få ett Ja måste man ofta passera många Nej. Det är bara att söka! Måste ha ett jobb på mellan 75% - 100%. Vet ni någonting så är jag grymt arbetsvillig! :)

Helgen är planerat och nästa lika så. Inte likt mig detta.. Men lite struktur kan aldrig vara fel! Kram på er sålänge.


Hos mormor hittar man alltid gamla roliga grejer. Detta hänger på hennes vägg. En "Mini-Nenne" :)

Tjecka vänster öga.. Inte alls ballögd! ;)



This is who i am

Så var denna Onsdag slut! Snabbt gick den också.. Käkade lite med Mamma innan idag sedan titta Johan förbi under kvällen.. Nu har jag tittat på Sommaren med göran. Haha! Pallar inte "Anne Ahl".

Sleep tight bitches!

Vill ha sommar och sol jävligt snart!


"Så tittar du rakt fram där bara, så ska jag presentera huvudrätten.."

Denna snor jag från dig Linn. Sorry! Den är klockren! Killar.. ni behöver inte skratta, om ni inte vill ;)
Själv har jag nog sett den minst 10 gånger och skrattar lika gott varje gång! Enjoy <3


En runda i Skrylle

Jag och Mamma hade tänkt oss en skön Powerwalkis imorse, men båda två tog en lång skön sovmorgon. Vid halv 12 väckte mamma mig och föreslog skogen istället. Varför inte? Super skönt, speciellt när det blåser ute, då det oftast är vindstilla bland alla träd :) Så efter en stadig frukost och en Naturdiet bar i bilen promenerade vi 60 minuter i skog och mark. Den där speciella tystnaden är så otrolig mysig, men när man tror att man ska få gå och lyssna på absolut ingenting, bara naturen så hör vi massvis med skott. Som en kulsprutare. Vi stannar upp och lyssnar, tittar på varandra och lyssnar lite till.. "Nu sköt dom en arbetslös" sa mamma och gick vidare. Haha! Lite längre fram stöter vi på en maskin som på ca. 20 sekunder fäller ett stort träd, skalar av alla grenar OCH delar det i 5 delar. Så höll dom på, träd efter träd.. Buhu!

Fan vad jag låter som en äkta skogsmulle nu. Hej, jag älskar att gå i naturen och titta på fåglar. Njäe, inte riktigt. Men jag har börjat lära mig att uppskatta naturen nu, det är faktiskt himla skönt!

Mig och min mössa går inte att missa!

 

Mamma in action.

 

<3

 

Actioon.


Check it out!

Jag rullar genom dagen i bilder ikväll, för visst säger en bild mer än tusen ord? Eller?.. Ähe! Shoot..  ;)



Leyton fick lite kääk.. Inte värre än så. Hihi




Och vi med! Ser ni att min överläpp försvinner när jag ler ibland? Hm..




Det är tjusigt att leka med maten. Vålullal med liis =)




Good shit!







"Vilket jävla meck" som peter kallade det. Pillade lite med mönster på naglarna.. Slutade inte bra!

Hoppas ni haft en trevlig dag på jobbet, skolan, i stan eller kanske bara hemma :) Kram!

Bad day

Blogg.se fungerade inte igår, där av dålig update. Tror att en del känner igen sig :) Well.. Har kastat ut några cv i stan idag, men ska verklige lägga ner tid och energi på att skicka iväg via mail också. Platsbanken skulle vara bra..

Nu är jag hos Malin. Har gjort riktigt goda chailatte och sedan ska vi powerwalka ner till stranden. Har träningskläder med mig så att jag kan dra direkt härifrån till gymmet ikväll. Det blir nog inte så mycket mer boggande ikväll.. har ingen super dag och har jag ingen direkt positiv energi att tilldela, så kan jag skippa :)

Hoppas ni har en fin dag mina vänner. Kram!




Hipp 12/2 - 10

Eftersom att jag är hemma hos Malin nu och hon råkar ha en massa bilder från i fredags så tänkte jag att jag kunde ladda upp ett par bilder här på bloggen. :) Enjoy!







Malin är grym på kortspel..




Rebecca, Sara, Jag, Emelie och Becci



Jag var inte lika grym.. tyvärr =/






Jag, Rebecca, Becci och Sara



Jag och Johanna



Jag, Malin och Sara inne på Hipp..


Iskall morgon

Godmorgon alla morgonpigga. Var jag inte det så fantamej blev jag det! När jag för en halvtimme sen lyckats ta mig upp från sängen och med små tunga steg tagit mig in i badrummet och i badkaret så sätter jag på vattnet i väntan på en sköön ISKALL dusch! Inte en gnutta varmvatten! I lägenhet? Vi ska ju ha hur mycket som helst.. Men men, mamma ringde hyresvärlden men han visste redan om det. Får hoppas att det kommer tillbaka snart.

Nu sminkar jag mig, ska klä på mig lite sen promenera bort och möta upp mina små pyren, sen ska det byggas naglar. Ha en fin förmiddag så hörs vi under dagen. Kram!

En försvunnen tanke

Damn. När jag promenerade hem från Linn slog tanken mig. En tanke som varje dag på ett eller annat sätt närmar sig mitt hjärta. Men varje gång jag ska försöka dra denna tanke, ut i mina fingertoppar så fastnar halva på vägen. Ungefär som när man råkar damsuga upp en strumpa. Den sugs in, kämpar sig genom halva röret, men kommer inte riktigt ändra ner i damsugarpåsen. Denna gång har jag sparat det jag skrivit, för att fortsätta en annan dag. En liten del i taget.

Nog om det. Inget mer kodspråk. Imorgon ska jag möta upp mina två älsklingar (Malin & Leyton) på busstationen här i Staffanstorp 09.40. En heldag med påbyggning av naglar, prat, mat och mys! Guld värda.

Puss på det!





Hos Linn!

Ett pringles rör (cheese/chili), marabou, ahlgerns bilar, gott & blandat & te. Nu är vi svin mätta! Har kollat på stand up och fyfan vad klockren Nour (bitterfittan) är i "raw comedi club". Kan det klippet om och om igen. Haha!! Jag har nyss fått både hår, öron och näsa halvt avbitet av Klara (hunden). Sist jag såg henne var hon liten och jag råkade klämma henne då jag inte såg att hon låg i sängen. Skrek som en stucken gris. Så.. Hämnden är väl
ljuv :(

På tal om djur! Tjejen som höll i förfesten i fredags hade en kattunge. Jennie och kattungar går inte alltid jättebra ihop, speciellt inte om dom gillar strumpbyxor. När vi skulle ge oss iväg tog jag på mina höga klackar, men vad jag inte såg var att katten låg bakom mig. Det resulterade givetvis i att det blev väldigt mjukt under min fot och en högt skrikande katt. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Tyvärr kunde jag inte riktigt tycka synd om katten men jag bad tusen gånger om ursäkt till ägaren =/







Hon var inte så snäll som det ser ut, faktiskt!! :(




Let´s go wild

Idag har jag bara kopplat av. Timmarna har förvisso sprungit iväg då jag vaknade ganska sent. Jag har stepat en stund, duschat och tagit på mig sköna och slappa kläder. Har väntat på att Linn ska plugga färdigt så vi kan handla massa gott på Citygross och mysa tillsammans ikväll. Om en stund är hon klar och då ger vi oss iväg för att handla.

Jag idag! Sprallig och uttråkad.. :)


 

 

 

 

 

T-shirt - Gina Tricot

Legins - Lindex

Armband - Tomas Sabo

Halsduk - H&M

 

 

Jag saknar dig & tänker extra mycket på dig ikväll.






Alla <3 dag

Den 14/2 idag då. Igen. Jag vet inte riktigt om man ska tycka om denna dagen eller inte. Jag måste nog stå fast vid att det är en orättvis dag. Men vilka dagar är inte det? Egentligen alla.. På alla hjärtans dag blir människa kära, dom förlovar sig, myser lite extra med den man haver varmt om hjärtat. Men visst gör också människor slut denna dag, sitter ensamma, utsätts för olyckor och dödsfall. Precis som alla andra 364 dagar på året. Men denna dagen känns det kanske lite extra på både det ena och det andra hållet. Därför är det en orättvis dag. Jag står neutral idag. Jag har ingen här att mysa lite extra med men det har tack och lov inte hänt något hemskt eller dramatiskt runt denna dag. Därför är detta en söndag, precis som alla andra söndagar. :)

Jag hoppas att ni får en trevlig alla hjärtans dag. Och grattis till de par som firar någonting fint.
Grattis till min bror och hans flickvän! =)


En liten del av min älskade familj..

 

 

Jag älskar er!


Städning deluxe

Tvättar och städar med mongo Hanna. En Chai och lite youhurt har åkt ner i magen och jag har hamnat på fötterna igen! ;)

Känner mig nästan lite elak som laddar upp denna bilden. Men bara lite! ;) Felåt <3

 

Dagens outfit mina kära vänner! Blått och rosa. Våga mera!! Neerrååhh.. Haha


Dööööööd

Vatten, alvedon, vitamintablett och två st omega3 tabletter! Vaknade för en halvtimme sedan, med klänning och strumpbyxor på, under täcket! Ja, jag frös jättemycket när jag kom hem så tanken att klä av sig fanns inte på världskartan. Nu försöker jag som sagt preparera mig lite.. tar väl en timme sen börjar det ordna upp sig.

Hade vi kul igår? Absolut! Hipp sedan fortsatte tjejerna till Crown medan jag tryckte i mig en kebab och tog bussen mot Staffanstorp. Jag bara avskyr att åka taxi och buss när jag druckit. Jag behöver inte ha druckit mycket alls, men så fort jag sätter mig på bussen så är det som att någon häller i mig vodka. Usch! Jag lyckades att somna sista biten i alla fall, farligt nära att missa min hållplats och åka vidare mot Genarp. Haha!

Nehe ni! Nu orkar jag inte skriva nå mer.. Puss & Kram

(Det låter en aning värre än vad det är, det är bara jag som är lite mer kvidig än andra)

Shake that as

Bitch a let me see.. bla bla bla! Nu är jag hos Rebecca (?) .. på förfest! 6 brudar och jag är Lillen. Hur mycket bajs har du i blöjan, typ? Skit samma! Vi börjar på Hipp sen får vi se. Jag saknar min bebi otroligt mycket. Men jag får träffa ungen imorgon. Kalas för Kajsa 19 år och efter det ska jag hem till löööödagsmys! Han är världens sötaste, snällaste, goaste, snyggaste och underbaraste. Nu tänker ni.. hmmm.. VEM är detta? Moha!! Well, snart ska vi ut och skaka rumpa. Lillen ska dansa skiten ur Malin! Haaa! :) Hoppas ni har en trevlig kväll flickor och pojkar, gubbar och gummor & honey!!

Tänker på dig, allthetime <3

Trevlig fredag!!

Hinner inte skriva nåt. Iväg till bussen nu!!







Tjing!!



Ändrade planer

Favoritfodralet (som jag alltid haft roligt i) åker fram från garderoben. Jag ska chansa med mitt utgångna pass ikväll. Håll tummarna! Inte roligt att få vända på klacken och åka hem när de andra skakar rumpa innanför väggarna, på grund av att jag är en yrhöna och slarvat bort mitt leg. Ett stort smile brukar kunna lösa det mesta, eller vad säger ni? Nu har jag gåshud x 100, en varm dusch väntar på mig!

120210

Just när jag skulle skriva datumet så slog det mig, fredagen den trettonde. Men icke! Bara den 12:e idag. Me like. Någon otursdag behöver vi inte. Dagen blev inte alls som planerad idag. Kom precis hem och ligger långt efter. Får helt enkelt hoppa träning och ge mig på städningen med det samma. Med lite musik så går det snabbt!

Inte trodde jag att man vart så beroende av sitt legitimation som man faktiskt är. Mitt är försvunnet och jag känner mig halvt handikappad. Kan inte handla i många butiker, då man behöver visa leg. Kan inte ens beställa en chai på Espresso house och betala med kort, kan inte gå ut och dansa för mitt pass är utgången. Jag måste helt enkelt skaffa mig ett nytt! Sådanna äreden som är sååå tråkiga. Jag får se det positivt, som allt annat här i livet. Jag får en ny bild och slipper drass med den bilden då jag var 15-16 år gammal. Tack! Hihi..

 

 

Nu kopplas högtalarna in och spotify får göra vad det är bäst på. Puss på gumpen!

 

 


Mera smile!

Ser att några nappat på mitt "smile-inlägg". Jag gillart! Gör det du med, bidra med ett smile :)

Sen när började jag bli åksjuk? Satt på bussen nyss, efter att suttit rakt upp och ned i 20 minuter och lyssnat på en tjejs 100 telefonsamtal kunde jag inte hålla ögonen öppna längre. Huvudet nickade frammåt och ögonlocken likaså. Men det var inte skönt! Började må jätte illa och rysningar i hela kroppen. Huvudet bara snurrade och det kändes som att... ja.. you know. Jag försökte förtränga det och som tur var så skulle jag av tre hållplatser därefter. Nu känns det bättre. Jag hoppas att jag bara blev lite åksjuk.

Ni får ha en trevlig kväll mina vänner. Kärlek till er!

Smile

 

 

Mer smile åt Sverige!


Uträkningar

Hej mina vänner! Hoppas er dag börjat bra. Själv har jag bara hunnit med gym och step än så länge. Riktigt skönt. Tänkte på det där med målinriktning. För att kunna sätta upp mål och delmål för mig själv, måste jag göra ett par uträkningar. Så att jag klarare ser vad det är som ska göras och vad som krävs utav mig själv. Klickade mig in på http://www.markazits.com/diet/bmi.php för att ta reda på mitt BMI och kroppsfett i procent. Mitt mål är inte att bli så mager som möjligt, men jag vill sänka min fettprocent samtidigt som musklerna tittar fram.

Alla vågar visar olika, man går upp och ned beroende på tid på dygnet osv, så jag har valt att rätta mig efter ett måttband och några spännande uträkningar. Jag ser ingen anledning till att skriva ut mina fem olika mått här, men delar med mig utav hemsidans uträkningar.

BMI
Längd i cm = 165 cm
Vikt i kg = ca. 57 kg

Bmi = 20,9

Mål: Vikt 52 kg = ett bmi på 19,1
(Men som sagt, vikten är svår att rätta sig efter sålänge musklerna samtidigt jobbar)

Kroppsfett i procent
Enligt YMCA-formeln = 22 %
Utgå ifrån ditt BMI = 24%

Jag förstår inte riktigt vad som menas med YMCA-formeln och eftersom att jag räknat ut mitt bmi, så väljer jag att utgå ifrån det.


Kön Normal På gränsen till övervikt Övervikt Disclaimer:
Som alltid då man räknar ut personliga värden utifrån
matematiska formler ska man ta det hela med en nypa salt.
Se alla svar som indikation och inte som någon absolut sanning.
Glöm inte bort det sunda förnuftet!
Man 12 - 20% 21 - 25% > 25%
Kvinna 20 - 30% 31 - 33% > 33%

För att komma ner i 20% ska jag enligt hemsidan ha ett midjemått på 67 cm och en vikt på 52 kg. Det är inte möjligt att rätta sig efter det, eftersom att man tränar olika och ser givetvis olika ut. Jag håller mig till måttbandet! Men det är kul att veta på ett ungefär vart man ligger.. 




Nu ska jag slänga denna kroppen i duschen och fräscha upp mig en aning :) Kram!



Ojj ojj oooh hojj!

Vad händer här då? Igår vaknade jag av att Skopunkten ringde och jag skulle rycka in både igår och idag. Därav lite jävligt dött på bloggen. I´m so sorry! Imorgon ska jag städa min garderob, sedan åker jag på äventyr. Mitt älskade äventyr :) Kanske handlar med mig lite hår på vägen. Ja, hår! Har inte tillräckligt vet ni! Höhö. Sitta nagelmodell och göra extensions i början på nästa vecka. Barbie? Nej! Jag är fortfarande brunett. :)

Är sjukt taggad för träning imorgon! Har längtat hela veckan. Gym och step 30 minuter. Mmmhh! Ska bli så härligt att få ta i, svettas och köra slut på kroppen. Enormt mysig känsla efteråt då man är trött men samtidigt samlat på sig en massa go energi. En massa potistiv energi till kvällen!

Two and half men




Ohyes! Altid lika härliga. På tv3 right now.. =)


Café 2000

Ni vet när man knappt kan röra sig, när det trycker överallt. Ni vet när det känns som att de står en upp till halsen, eller när magen bara vill sprängas. Ni vet då det vore otroligt skönt med en powernap.  mätt är jag nu!

Jag och Malin åt lunch på "Café 2000" idag. En stor sallad där man själv plockade ut vad man ville ha i, för bara 45 kr! Starkt rekomenderat. Billigt och otorligt gott. Jag valde Pasta, kyckling, fetaost och därtill fick man välja tre grönsaker. Då valde jag tomat, ananas och lök + Tzatsiki. Det blev så mycket att nästa gång tror jag att vi delar på en portion! :)


Min goooda sallad!

En bild på Leyton som vanligt. Lilla killen blir ett halvår på lördag!



Malin och hennes sallad. Ja, tzatsiki är gott! Haha..


Nu degar jag i soffan hos Malin & Niclas. Har dragit på mig mjukisbyxor och en stor tjocktröja till kyckling jag är! Jag längtar otroligt mycket til ljusare tider. Till dagen blir längre. Till solen skiner och ger en massa underbar energi! (:

Nu ska Malin mjölka sina kossor på facebook. Är det bara jag som inte förstått innebörden med det? En farm? På internet (!!!) Haha..

Hoppas ni har en trevlig dag på jobb, i skolan, hemma eller i stan tillsammans med vänner. Kram!


- 511 grader!

Nu har jag varit hemma i en och en halv timme. Med mössa, stor (!!) halsduk, tjocka mysiga strumpor + mystofflor, som duntofflor fast utan dun. Mysig kofta och en varm dator i knät, men.. har jag fått upp värmen för det? - Nej! Givevis inte. Fryser som en gnu. Det finns nog bara en kvar som skulle kunna hjälpa mig.. Men den parvlen är inte här, så jag får helt enkelt frysa sönder hela natten. Sorgligt men sant. Det är i alla fall min teori! Det suger..

Såhär påklädd var jag ute alldeles nyss och är nu också, minus jackan.

 

Imorgon ställer jag klockan, tar med mig några CV och åker in till Malmö för att träffa min underbara Malin. Lunch på en Salladsbar jag velat smaka länge. Man plockar ihop sin egna sallad. Kyckling, grönsaker, fetaost osv. Mums!! Tyvärr minns jag inte vad den heter, men det tar jag reda på imorgon. Ska som sagt få ut lite jobbansökningar också. Påminnelse till mig själv är att ringa skopunkten imorgon!!


Hur har ni spenderat er söndag?


Amandisen

Proppmätt efter en tacos med Mami. Tack! Supergott vart det. Nu ska jag slänga mig i duschen, ta på mig lite kläder och träffa Amanda en stund kl halv nio. Hon har ju flyttat tillbaka till Staffanstorp, det gillas!!


Jag & Amanda, en utekväll i Malmö i höstas :)



bacon-chips ?


 

Haha, jag pallar inte denna påsens form!


070210

Någon film blev aldrig sedd igår. Så blir det när man inte är i behov utav någon tv för att fylla ut tid. Ibland räcker det att man har varandra och tiden går tyvärr alldeles för snabbt. Tack snälla för en otroligt mysig och trevlig kväll/natt goding. Låg och drog oss hyfsat länge idag, man kunde ju inte låta bli.. sedan blev det en chailatte och många kramar innan hunni körde hemåt. Nu sitter jag här, med världens fulaste bacon-chips påse och dig runt armen. Ätit ett par stycken men det sa bara stop. Måste ju orka lite mat sen också! Jag och mami ska äta lite tacos och titta på en film. Hon hade redan sett "ps. I love you", så det lutar åt någonting annat.

Vet du om att det inget bättre finns
än att vara med dig
som det gränslösa lyckoruset
som du alltid ger till mig
..

Puss & Kram!





Lördagsmys!

Mmh! Nu har jag duschat och smort in mig i doftande bodylotion. Ikväll vankas det lördagsmys med hög mysfaktor! Har längtat som f*n efter dig! Det blir mys, film, mat och gottis med underbart sällskap. Världens bästa lördagskväll, du är SÅ välkommen! Jag lär inte tänka på bloggen ikväll, så jag önskar er alla en trevlig lördag! =)

Lovley <3


.. Koooom nu!


Buuhuu!

Blääe, vad jag känner mig dålig nu! För några timmar sedan vart jag och avnjöt några minuter i solariet. Då nackstödet (kudden) låg och tryckte kände jag hur huvudvärken började tryta. Whats the deal med huvudvärk på lördagar? Enda sedan förra lördagen, då jag hade dundermega huvudvärk har jag känt av det lite, men inte värre än att man överlever och kan träna. När jag kom hem kokte jag två ägg, tog en muktivitamin brustablett, en omega3 tablett och slutligen en Ipren i hopp om att jag skulle få lite energi till stepen.

Utan några större reslutat drog jag motvilligt fram den lilla maskinen och började stepa. Först några steg framför tv:en, men kom snabbt fram till att jag måste ha musik. Hög musik. Motivation. Takt. Ställde mig på rummet med maxad volym men orkade bara 15 minuter, drygt 1100 steg. Vore de inte för att jag inte vill riskera att ha huvudvärk ikväll så hade jag pressat mig själv till 30 minuter. Men vågade inte och nu känner jag mig så jävla dålig!!
Whatever.. har hört att man ska lyssna på sin kropp. Jag var ju trots allt duktig som gjorde 15 minuter istället för inga alls.. Men, fortfarande.. inte 30 =(

Efter att ätit två ägg är jag proppmätt. En obehaglig mättnadskänsla. Jag tycker att det verka konstigt. Två ägg är verkligen inte mycket.. hmm =/

Nu ska jag slänga mig i duschen, dra fram något ur garderoben som kan pryda min kropp, väcka den positiva Jennie till liv och bara ta de lugnt ett par timmar. Kanske tar jag en Ipren till..

Kram!

Adjö fredagen den 5 februari..

& välkommen lördagen den 6 feb! Efter två bussar, minusgrader och fulla människor är jag nu hemma i lilla Staffanstorp. Nosen och händerna är inte gjorda för kyla, så är det bara. Jävligt korkat kan man tycka, de får ju alltid utstå kylan. Well.. Snart vår..snart!
Efter en kväll med fredagsmys är det så jävla skönt att se rullande ögon, kommande huvudvärk och illamående stiga på bussen, och passera..längre bak i bussen. Medan jag kan se fram emot en underbar lördag.. Mohah ;)

Erik Grönwall skrålar för mig, i mina öron just nu. "18 and life" är grym och hans hesa röst är ännu grymmare..
Om några minuter ska jag på date. Kudden viskar mitt namn.. Imorgon ska jag träna, helst på gymmet.. om kortet fungerar. Annars får jag nöja mig med stepen. Kanske extra länge! Det bränner så härligt på lår och rumpa. Efter det ska jag göra 20 välförtjänta minuter i solariet i väntan på kvällens härligheter.

Jag hoppas ni alla haft en riktigt trevlig fredag. Vad ni än gjort, så har väl allt sin charm :) Kram!


Lovade Leyton att slänga in en hälsning från honom.. :)

Lika som bär





Är det bara vi, eller är dom lika som bär? ;)


Fredagsmys

Hej mina fina läsare! :) Hoppas ni har en mysig/galen/full/vild men framför allt en trevligt fredagskväll! Här går det inte i många knop. Jag, Malin och Leyton har fredagsmys då Niclas är på Casinot. Vi har ätit riktigt goda fajitas, tittat på Lets dance och busat med Leyton. Nu degar vi i soffan, så mätta att vi knappt kan röra oss! 

Vi, för en stund sedan och nu! =) ...

 





Sne nos..





Toe up!! (Y)


Nu är det utslagning om vem som dansar vidare och vem som får åka hem. Jag har ingen större koll på vem som borde få åka hem, med hörde precis att Rabih fick åka.. Good or bad? I donte know! =D Leyton har precis somnar i Malins famn.. sötnosar :)




19 h kvar <3


Sunshine

Brusiga bilder med mobilkameran men dock en liten visning på min och mammas promenad.

 

 

Pippipolle!!



Powerwalk

Min mobil har ringt och gnolat alla världens låtar imorse. Jag hatar att jag inte kan urskilja när vad och hur när jag är nyvaken. Eller, förmodligen är jag ju inte ens vaken. Well.. kom upp klockan 11. Tvätttiden började 10 men jag hann ändå. Nu har jag precis hängt upp tvätten och tagit på mig dubbla kläder. Mamma står och väntar i dörröppningen nu. Powerwalk ute på "landet" så att säga. Haha.. faktiskt en sjukt mysig landsstig.

Nu tittar solen fram också.. Ett par sekunder. Hajj so long!

It feeels good, nananana!

Hallelujah vad skönt detta var. Linn kom tyvärr inte till gymmet men istället stötte jag på Emma. Mycket trevligt och vi körde ett bra pass tillsammans! Jag lunsade hem med trött kropp och väl hemma ställde jag mig på stepen och körde 25 minuter! Vågade inte ta 30 pga ryggen.. Börjar tyvärr kännas nu. Jag får träna upp mina muskler så jag tål lite mer :) Hihi. Svettades i alla fall riktigt ordentligt vilket var meegahärligt! Brukar ha svårt för att göra det, men det är kanske ett bevis på att förbränningen börjar komma igång i kroppen? Eller att jag kämpar mera ;) Vad tror ni?

Efter en uppfriskande dusch har jag nu brett mig två knäckebröd och tagit den sista (lilla) moroten som fanns kvar. Undra om det är Mamma eller min bror som käkar upp alla andra? =( Buuhu..
I stundens skrivande sitter jag här och bloggar (tro det eller ej?!?) hihi, och SMSar med världens sötaste. Kan man bli annat än glad? Ja, man kan bli meegaglad! För det är jag. Happyface! Tycker om dig mer o mer hunnii..

Nu när jag mår så bra och är så glad så spelar Spotify komiskt nog världens mest värdelösa låt. Haha, pallar inte Björn Rosenström försöker intala mig att jag är värdelös. =D Den är knappast värd att lyssna på, men slänger upp den ändå. Känner du dig värdelös just idag, så rekomenderar jag dig att lyssna på något bättre!



Ska vi strypa honom? :)

 


TAGGAA!

Poohoho! Jag kan med garanti nu offentliggöra att jag har fått köldskador i hela min kropp! Jag förstår inte hur eskimoerna uppe i Norrland överhuvudtaget överlever?! Twii.. =D

Fikat och snackat skit tillsammans med Linn i stan idag. Riktigt kul att se henne efter mer än en månads tid. Lägg märke till att vi då bor 5 minuter ifrån varandra. Dåligt av oss =( Efter en stund tittade lilla Fridah förbi och även Johan kände att de luktade fika. Kul att se er allihopa.

När jag kom hem stod välstekt lax på bordet. Riktigt gott och bra att ladda med innan träning! Nu ska jag slänga på mig träningskläder och plocka undan lite på rummet innan jag pyser bort mot gymmet för att kasta snöbollar på Linn, medan hon springer som en jude på bandet. =) Höhö..

Kondition, mage & bröst står på schemat, 30 minuter step ikväll! HÄRLIGT!!

Smack!! <3

Mooot Lund!

Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Sitter på sängkanten i handdukar och funderar på vad jag ska ha på mig. Världens i-lands problem. =/ När min hjärna tänkt klart och jag kommit fram till något vettigt ska jag i alla fall slänga upp håret i en knut (lat) och kleta på lite mascara på ögonen. Seeen ska jag åka in till Lund och möta upp Linn som jag inte träffat sen nyårsafton. Hur sjuuuukt är inte det då?! Det ska bli trevligt. Fika sedan träning på det!

 

Vi har oräkneligt många minnen tillsammans. Detta är ett av dom! <3 Ge mig den bruna färgen igen, thank you! :)

 

 

 




BTW!

Slog ju rekord på unika besökare igår! Det börjar arta sig mina vänner.. Lägg gärna en kommentar så jag får veta vilka ni är :)

Puss!!


Honey

Piss kass värdelös uppdatering idag. Var inte på humör för att blogga i fömiddags, så tänkte att det var bättre att låta bli. Nu mår jag dock bättre och har lite tid över.

Runt 14 tiden tog jag bussen till Malin & Niclas. 50 minuter väntade jag på en k*kbuss som aldrig kom =( Trodde att jag skulle bli av med både fingrar och tår. Tillslut kom nästa buss och jag kom äntligen fram. Niclas och Peter var också här då.. trevligt trots deras attity mot Jennie Ström.. buhu! Haha.. Malin sötaste hade gjort äppelkaka. Inte världens bästa frukost men riktigt gott!! =D

Nu dreglar jag och Malin till filmen "Honey".. Vem hade inte dödat för den kroppen? Heeelt sinnessjukt!
Ska låna hem några filmer till helgens härligheter hade jag tänkt :) Dock INTE "Honey"!!! höhöhö..

Hoppas ni har haft en bra dag. Jag åter kommer när jag tagit mig hem, om jag utstår kylan.

Saknar dig!

"Smycke-hand"

Såå! Ordning och reda höll jag på att säg, men om det blev så mycket mer ordning det vet jag helt ärligt inte! Haha.. Men trevligt att kunna se vad man har i alla fall! :) En skolåda är inget att rekomendera..

 

 

 


Piss oväder

Okey! Jag tycker att alla är svindryga som tjatar om detta snöovänder. Men nu är det okej att gnälla! Nu får himlen jätte gärna dra ihop sig igen. Vi har haft för många pudervita dagar nu enligt min åsigt.

Jag skulle till gymmet idag, men snön hindrade mig en aning. Tränade två gånger hemma.

30 minuter - 2012 step/ben.
33 minuter - 2240 step/ben.

Totalt 63 minuters kondition. Lår och rumpa.

Jag avverkade precis ett skönt bad och en svalkande dusch. Nu myser jag omkring i mjukis och plockar undan lite. Pausar med att blogga och dricka en chaaaaaaiiii.

Nu ska jag hänga upp mina smycken på händerna jag köpt idag! Slänger upp ett resultat sen =)

Håll tummar och tår för att det är bättre väder till helgen fuckers!! =D



Snögubbe

Nu har jag varit ute i snöstormen i drygt två timmar. Gjort en massa ärenden och solat. Nu ska jag lyssna på happymusic och köra 30 min på stepmaskinen. Oohoojj!

Förjävla härlig i början! =D


020210

Morsning homo spapiens, mayafolket och alla övriga varelser! Hoppas allt är bra med er. Jag har egentligen inte mycket att säga. Sjukt onödigt? Ännu mer onödigt att jag då fortsätter att skriva. Vem vill läsa om ingenting? Förmodligen du. Jo! Det vill du väl för fan visst det. Du läser ju fortfarande.. Okey, nu är jag as dryg. Men det är du med! Okey STOPP!

Sorry. Vad ska man göra idag? Bränna fett och trötta ut kroppen till max? Uuuhu, låter som bra idé. Kanske först gym, sen step & powerwalk? Får se vad dagen bjuder på. Well.. Inatt fick jag universums finaste sak mottaget till min mail av en underbar människa. Tuusen tack fina du. Det värmde djupt i hjärtat. Ilikeyousomutch hun.

Nu ska jag göra mig en kopp. Laaater =)


"Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Den enda personen som tagit upp min tankekraft
24/7.. Baby —– som en brasse sagt!"


"Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vännen som har tagit det till nästa level
där vi bara hoppades men fick se vad som hände!"



 

 


Pic update!

Lite bilder på mig och mina älskade vänner från i fredags! :) Enjoy!











Sååe! Shit, blogg.se är verkligen segt! Har tagit mig hur långt tid som helst att ladda upp någar bilder. Men nu är dom i alla fall uppe!

Sov gott alla kära!

Myser..

i soffan tillsammans med Leyton och Malin. Äppelkakan står i ugnen och ursäkta mitt fina koslick i håret. Mmmmh! =D








Nuu ska vi mumsa!! :)


Barnflicka?

Sååe! Nu har jag, Malin och Niclas varit på Citygross i Staffanstorp! Dom storandlade och jag gosade med Leyton :) Har varit på jakt efter en "smyckehand" hela förra veckan och vad hittade Malin på Citygross av alla ställen? En smyckehand med lång arm! Kanonbra! Så imorgon ska jag dit och köpt en eller två sådana. Vågade inte riskera att smälla av några fingrar på den idag då jag skulle direkt till Malmö efteråt :)

Nu håller Malin på med maten och Niclas matar Leyton. Vad gör jag? Jag funderar på att säga upp mig från Skopunkten och bli deras Nanny! ;) Höhö, hade ju varit övernice. Nääedå, jag hjälper gärna till, utan något i utbyte! I love it!

Jag börjar dock bli lite rädd för den där Malin Kristensson! Vi säger alldeles för ofta exakt samma saker, exakt samtidigt. Tänker samma saker. Och i förmiddags tänkte jag; Hm, undra vad dom ska göra idag? Undra vad Peter och Niclas ska göra? Undra om vi ska chilla lite och om jag och Malin kanske ska göra lite äppelpaj?.. Sen vart de inte med det. Jag släppte tanken igen. Vi hinner bara komma in på Citygross då Malin tar en påse med äpple och säger, duu.. Jennie! Jag tänkte att vi skulle göra lite äpplepaj ikväll kanske? ;).. "Ja, men tänkt samma som jag, ja men gööööör det! =D "

Ikväll tar jag med mig Fridhs kamera med mig hem (hoppas det är okej? hahah) för att slänga in bilderna från i fredags. Har näligen likadan laddare hemma och batteriet är totaly tomt. Ohyes..Så lite bilder dyker säkerligen upp inatt.

Nu ska jag ringa den underbara. <3 Laaater!


Brottom!

Fick lite brottom nu. Malin och Niclas är påväg och jag ska möta upp dom på Citygross! Slänger in två bilder på mig just nu. En nyduschad jag.. och skriver mer när jag kommit till Malmö! Tjiing!

 


Första februari två tusen tio

Finally! Min dator fungerar igen. Tom på all skit, snabbare och med ett härligt vista tema. Har tillbaka alla mina bilder och program. Nu kan det bli ordning på bloggen igen! :) Orsaken till att jag inte kunnat koppla upp mig mot nätet, visade sig vara skrattretande. En liten ynka knapp under datorn som någon (!!!) slått av! Orrrh..

Well, Farbro Bosse fixade det till mig igår! :) Imorse vaknade jag runt nio tiden och kände mig ovanligt utvilad. Då hade jag sovit sex timmar. Tänkte att det måste vara någonting som inte stämmer så jag somnade visst om igen. Sådär halvt, skönt och mysigt. Låg och drog mig till lite över elva och wips så ploppa mobilen till bredvid huvudkudden. Sen kom jag inte upp från sängen förrän en timme därefter. Hihi (!!!)

Nu sitter jag med en smarrig frukost för att samla lite energi i denna lilla kroppen. Funderar på att köra en halvtimme på stepmaskinen efteråt. Innan jag hoppar in i duschen.. Visst låter det som en bra idé? :)

Ikväll ska jag nog umgås med familjen2. Malin, Niclas & Leyton ska kolla på hus i Bara och förhoppningsvis har dom vägarna förbi Staffanstorp efteråt. Annars tar jag bussen till stora staden.

Nu ska jag fortsätta med att avnjuta min frukost. Jag återkommer innan jag beger mig.

Puss i pannan! ;)

Mmmmmhh..

 

Sugen?

 

Måååttligt sugen på mina mackor ;)


RSS 2.0